02 / 05 / 2024

Antalya Korkuteli yeni imar düzenlemesi

Antalya Korkuteli yeni imar düzenlemesi

Korkuteli Belediyesi İmar Komisyon Başkanı Hasan Ali İrban tarafından organize edilen Korkuteli İmar Çalıştayı gerçekleşti. Alınan kararların Korkuteli Belediye Meclis toplantılarında görüşüleceği ifade edildi.

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

ADERAN GLOBAL tarafından Antalya Korkuteli'de hayata geçirilen ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Arasta projesinin teslimleri yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

Antalya'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Avrupa Sismoloji Merkezi tarafından açıklanan resmi verilere göre Antalya Korkuteli ilçe merkezli 4,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. İşte detaylar...

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Antalya Suites yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Antalya Suites, Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Suites konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar.

O ilde 8 taksitle 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Kiremitli Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

Taksimetre ücretlerine yüzde 25 zam! İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu dün toplandı. Toplantıda geçtiğimiz dönemde toplu ulaşıma yapılan zammın ardından bugün de taksimetre ücretlerine zam uygulandı! Peki, Antalya'da yeni taksimetre ücretleri ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2022 ü

TOKİ'den Antalya'ya yeni proje müjdesi! O ilçeye 126 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Akseki projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Antalya Korkuteli yeni imar düzenlemesi Haberi

Antalya Korkuteli yeni imar düzenlemesi

Korkuteli Belediye Meclis Üyesi, İmar Komisyon Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyon Üyesi Hasan Ali İrban, geçtiğimiz günlerde Korkuteli''nin imarı ile ilgili problemleri çözüme kavuşturmak ve ilçenin imarı ile ilgili yenilikleri hayata geçirmek amacıyla İmar Planı Notları ve Çalıştayı adı altında bir toplantı düzenledi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Korkuteli Belediye toplantı salonunda yapılan Çalıştay toplantısına Korkuteli Belediyesinin imar ile ilgili bürokratları, Belediye meclis üyeleri, Müteahhitler Derneği Yöneticileri katıldılar.


 Çalıştay sonrasında konu ile ilgili bir açıklama yapan Hasan Ali İrban, “İlçemizin imarı ile ilgili geçmişten gelen problemler vardı. Ayrıca ilçemizde bundan sonra yapılacak olan inşaatlarda bölge durumuna göre çok katlı ancak daha çok yeşil alan sağlanabilecek durumları da bu Çalıştay esnasında değerlendirdik. Yaptığımız çalışmalar sonrasında ilçemiz adına daha iyi olacağına inandığımız...