06 / 05 / 2024

Antalya Korkutelide modern altyapı çalışmaları sürüyor

Antalya Korkutelide modern altyapı çalışmaları sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Korkuteli ilçesi’ndeki 20 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon hattının 7 kilometresi tamamlandı.

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

Pınarlar Grup tarafından Antalya Aksu Altıntaş bölgesinde yükselen Sirius Modern projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor.

Antalya Gülveren'de 137 aile modern evlerine kavuşacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından devam eden Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 137 aileye anahtar teslimi yapılacak. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının inşaatı yüzde 95 tamamlandı. Modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak terminal yakın zamanda Antalyalı vatandaşlara hizmet verecek. 

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.

Antalya Elmalı Bayralar’a yeni köprü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı İlçesi Bayralar Mahallesi grup yolunda bulunan köprüyü baştan aşağı  yeniliyor. Köprü tamamlandığında daha geniş ve modern olacak.

Sur Yapı Antalya projesinde 1.500 işçi 24 saat aralıksız çalışıyor!

Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanda Antalya'nın özüne uygun modern bir şehir projesi inşa ediyor. Projede  23 kule vinç ve bin 500’ün üzerinde işçi 24 saat aralıksız çalışıyor...

Alanyaspor’a modern tesis kazandırılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a modern bir tesis daha kazandırıyor. Yeni tesisin yapım ihalesi 4 Aralık'ta düzenlenecek.

Antalya Büyükşehir kente yeni haller inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Spor Kompleksi inşaatı son sürat devam ediyor. Geleceğin sporcularını yetiştirecek olan modern kompleks Antalya'nın yeni spor merkezi olacak.

Antalya'ya modern otobüs terminali inşa edilecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ömrünü tamamlamış otogarın yerine Döşemealtı ilçesine elektriğini güneşten üreten, son derece çağdaş ve güzel bir otogar yapacaklarını dile getirdi.

Antalya Korkutelide modern altyapı çalışmaları sürüyor Haberi

Antalya Korkutelide modern altyapı çalışmaları sürüyor

ASAT Genel Müdürlüğü 1 yılda tamamlanması beklenen hattın yüzde 35’lik kısmını 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Korkuteli’nde kanalizasyon atıklarının depolanması için şu an fosseptik çukurlarının kullanıldığını belirterek, “Kanalizasyon hattının devreye girmesi ile birlikte konutların evsel bağlantılarına biran önce hız verilecek. Böylece merkezi kanalizasyon ağı kullanılarak fosseptik depolamasından vazgeçilecek. Vatandaşlarımızın fosseptik çektirmek için ödediği vidanjör giderleri sona erecek. Böylece vatandaşlarımızın ekonomilerine getirdiği ek yük ortadan kalkacak” dedi.


ÇEVRE VE HALK SAĞILIĞI TEHDİDİ ORTADAN KALKACAK

Fosseptik çukurlarında yapılan kanalizasyon ve atık depolanmasının halk sağlığını tehdit ettiğini ve yeraltı su kaynakları için kirlilik tehdidi oluşturduğunu vurgulayan Karaçay, “Korkuteli’nde evsel bağlantıları bir an önce sisteme dahil edip arıtma tesislerinde arıtmak, halk sağlığına ve...