12 / 05 / 2024

antalya köylüsü sulamada para ödemeyecekmi

antalya köylüsü sulamada para ödemeyecekmi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, "Esnafın, üreticinin sıkıntılarına çare olmak istiyorum. Antalya’da herkes kazansın mutlu olsun istiyorum” dedi...

Bayram tatilinde hangi ünlü hangi otelde sahneye çıkacak? Kıbrıs Antalya ve Muğla'da yıldız yağacak

Ramazan Bayramı tatili, pandemi sürecinden çıkan Türkiye'de pekçok insana dinlenme ve stres atmak için fırsat olacak. Kıbrıs, Antalya ve Muğla'daki otellerde ünlü sanatçılar bayram boyunca sahne alacak. İşte bayramda hayranlarıyla buluşacak ünlüler...

Van'da konut sıkıntısı gün geçtikçe büyüyor!

Van sakinleri kent genelindeki konut sıkıntısı nedeniyle dert yanıyor. Bölge sakinleri imar nedeniyle sıkıntıların yaşandığını söylüyor. 

Marmaris’te köylülerin Osmanlı tapuları iptal ediliyor iddiası!

Marmaris’te 70 yıl süren Osmanlı tapu davalarını kazanan köylülerin, mahkeme kararlarının iptal edildiğini kaydeden CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün yazılı olarak cevaplaması için TBMM’ye soru önergesi sundu. 

Binalarını yapamayan veya taksitlerini ödeyemeyen köylülere ek süre verilmesi önerildi!

442 sayılı Köy Kanunu'na göre köylülere satışı yapılan taşınmazlar için belirlenen süre içinde binalarını yapamayan veya taksitlerini ödeyemeyenlere ek süre verilmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Gazipaşa'daki Kahyalar Köprüsü restore ediliyor!

Antalya Gazipaşa'da beylikler dönemine ait olan ve yıllar önce sel sularından dolayı büyük hasar gören tarihi Kahyalar Köprüsü'nde restorasyon çalışmasına başlandı.

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Antalya Değirmenli Köprüsü yeniden inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta 3 mahalleyi birbirine bağlayan Değirmenli köprüsünü yeniden inşa ediyor.

Antalya Kırcami parselasyon planı Eylül'de tamamlanacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Kırcami parselasyon planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Uysal, askıya çıkan planın Eylül ayında tamamlacağını söyledi.

Kuzey Kıbrıs'ta yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl!

Kuzey Kıbrıs'ta Loka Holiday Homes adında yeni bir yatırıma başlayan Akol Group CEO’su Niyazi Şanal, burada yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl olduğunu söylüyor..

Antalya Kızıltoprak Sağlık Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Kızıltoprak Mahallesi’nin yıllardır hayalini kurduğu sağlık merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Antalya Aydıncık Köprüsü 2019'da tamamlanacak!

Antalya'da Bıçkıcı Çayı üzerinde yapımı süren Aydıncık Köprüsü'nün inşaat çalışmaları başladı. Köprünün 2019 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Antakya Esentepe-Altınçay Köprüsü açıldı!

Kente yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam eden Antalya Belediyesi bu kapsamda hayata geçirdiği Esentepe-Altınçay Köprüsü'nü de hizmete açtı.

Antalya Kırcami'deki imar sorunu çözüldü!

Antalya Kırcami'deki imar sorunu 30 yılı aşkın zamandır sürerken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, konuyla ilgili açıklama yaptı. İmar planlarındaki son durumu anlatan Uysal, problemlerin büyük oranda çözüme kavuştuğunu söyledi.

antalya köylüsü sulamada para ödemeyecekmi Haberi

antalya köylüsü sulamada para ödemeyecekmi


AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, 11 başlık altında topladığı projelerinin tanıtımını yaptı. Türel’in projelerinde, turizm işçilerine ev, köylüye ücretsiz sulama suyu, esnaf için festival ve turistin kent merkezine getirilmesi, Kepez’e deniz getirilmesi ve Boğaçayı Projesi dikkati çekti.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel'in proje tanıtım toplantısı Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde Ekomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzekareci Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla yapıldı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, Konyaaltı Belediye Başkan adayı Remzi Sadi, ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Türel, vizyon projeleriyle Antalya'yı uçuşa geçireceklerini belirterek, 30 Martta hasretin biteceğini...