01 / 05 / 2024

Antalya Kruvaziyer ve Yat Limanı Limanı projesi

Antalya Kruvaziyer ve Yat Limanı Limanı projesi

Antalya'nın vizyon projelerinden Kruvaziyer ve Yat Limanı Projesi için deniz ve kara zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Antalya Kumluca ve Kaş'ta satılık 8 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da Kumluca ve Kaş'ta yer alan 8 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Davut Çetin: Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmeli!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, salgın sürecindeki en önemli sorunun işletmelerin finansman durumu olduğunu belirtti. Çetin, "Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmelidir" dedi.

Antalya'da yabancılar en fazla inşaat ve gayrimenkule yatırım yaptı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, geçen yıl şehirde 449 yabancı yatırımcının faaliyete başladığını ve böylece odaya kayıtlı yabancı yatırımcı sayısının 4 bin 197'ye ulaştığını belirtti.

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Antalya'da sanayicilerin arazi sorunu görüşüldü!

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Tarım arazisi de imara açılamıyor” dedi.

TOKİ Isparta, Antalya ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Antalya, Isparta ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

Antalya'da 3.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Konyaaltında yer alan gayrimenkulü 3 milyon 398 bn TL bedelle satışa çıkardı.

Batı Akdeniz mermerine Çin ve ABD ilgisi!

Antalya, Isparta ve Burdur'un da yer aldığı Batı Akdeniz bölgesinden maden ve metaller sektöründe geçtiğimiz yıl 500 milyon dolara yakın ihracat yapıldı.

Konut satışında şampiyon Esenyurt ve Kepez!

Türkiye'de 2019 yılının 8 ayında en çok konut satılan ilçe, 18 bin 976 adetle İstanbul Esenyurt oldu. Esenyurt'u, 11 bin 510 adetle Antalya Kepez ve 10 bin 651 adetle Ankara Keçiören takip edti...

Antalya'da 135 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 135 milyon 25 bin TL bedel ile okul yaptıracak. 

Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi'nin inşaatı durdu mu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 200 milyon liralık maliyetli dev projesi 30 bin kişilik Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi inşaatı durdu mu?

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Antalya Kruvaziyer ve Yat Limanı Limanı projesi Haberi

Antalya Kruvaziyer ve Yat Limanı Limanı projesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Antalya'ya kazandırmak istediği rüya projelerden Kruvaziyer ve Yat Limanı Projesi'yle ilgili çalışmalar sürüyor. Projenin hayata geçirileceği Lara Birlik Plajı'nın batı ucunda kruvaziyer ve yat limanı yapımına yönelik deniz ve kara zemin etüt çalışmaları yapılıyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın belirlediği standartlar çerçevesinde yürütülen etüt faaliyetlerinin ardından, hayal denilen bir proje daha hem Antalya'ya hem de Türkiye'ye kazandırılacak.


DOĞAYA ZARARI YOK

Belli bir yerleşim planı çerçevesinde sürdürülen proje etüt çalışmasının çevreye ve doğaya da herhangi bir olumsuz etkisi bulunmuyor. Çalışmalar sonrasında elde edilen veriler ışığında yayımlanacak olan teknik raporlar ve detaylar; Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca değerlendirilecek. Gerekli incelemelerin ardından bakanlıklar ve Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliği çerçevesinde Kruvaziyer...