09 / 05 / 2024

Antalya Kumluca yangın

Antalya Kumluca yangın

Antalya Kumluca'da orman yangını çıktı. İlçenin Toptaş köyü Kozyanı Mahallesi'nde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başladı... Yangını kontrol altına alma çalışmaları, şiddetli rüzgar nedeniyle güçlüklü yürütülüyor...

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Antalya Kumluca'da tesis alanının imar planına onay!

Antalya Kumluca Belediyesi Şubat ayı olağan toplantısında, "Tarımsal Amaçlı Depolama ve Paketleme Tesisleri Alanı" yapılması için imar komisyonunun uygun gördüğü imar planı değişikliği oy birliğiyle kabul edildi.

Antalya Kumluca'ya saat kuleli park!

Antalya Kumluca Belediyesi tarafından 'Her Mahalleye Bir Park Projesi' kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde içerisinde saat kulesinin de yer aldığı parkın inşaasına başladı.

Antalya Kumluca Kültür Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Antalya Kumluca Kültür Merkezi'nin ihalesi yapıldı. Kumluca Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi'nde yapılması planlanan modern çok amaçlı kültür merkezi binasının yapım ihalesine 6 firma katıldı.

Antalya Kumluca'da hasar gören evler onarılacak!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca ilçesinde devam eden orman yangınıyla ilgili, "Evlerde, seralarda ve bahçelerde hasar var. Şimdi tespitler yapılıyor. Bu tespitler yapıldıktan sonra bunların telafisini inşallah yapacağız" dedi

Antalya Kumluca Otogarı'nda onarım çalışmaları sürüyor!

2005'ten bugüne kadar hizmet veren Antalya'nın Kumluca Otogarı'nın iç ve dış kısmında Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri geniş kapsamlı bakım, onarım ve iyileştirme çalışması gerçekleştiriyor.

Antalya-Kumluca YHT geliyor!

Sebze ve meyvenin kalbi Antalya-Kumluca, yüksek hızlı tren ile İstanbul’a bağlanacak. Böylece sebze ve meyve fiyatlarını artıran taşıma kaynaklı yıllık 20 milyarlık kaybın önüne geçilecek. Bu da fiyatlara ciddi oranda düşüş olarak yansıyacak.

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı otelde yangın!

Göynük’teki oteldeki yangın saat 08.00 sıralarında başladı. Tadilatta olan Vogue Hotel Avantgarde’nin izolasyon çalışmalarının yürütüldüğü üst katında çıkan yangında alevler kısa sürede çatıyı sardı.

Antalya'da Vogue Hotel Avantgarde Otel'de yangın!

Antalya'nın Kemer İlçesi Göynük Mahallesi'nde tadilatta olan 5 yıldızlı bir otelde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Boş olan oteldeki yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Alınan bilgiye göre, Antalya Kemer ilçesinin Göynük Mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çıkan yangın, hasara neden oldu. Otelde kalanların tedbir amacıyla tahliye edildiği yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Antalya Limak Otel'de yangın çıktı!

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Kiriş Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı Limak Otel'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken otelde kalanların tahliyeleri gerçekleşti.

Antalya Kumluca yangın Haberi

Antalya Kumluca yangın

Antalya Kumluca'da Toptaş köyü Kozyanı Mahallesi'nde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. 


Şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına Orman İşletme Müdürlüğünün 3 helikopter, 15 arazöz ve çok sayıda orman işçisi ile Kumluca, Finike ve belde belediyelerinin itfaiye ekipleri ve vatandaşlar müdahale etti.


Yerleşim yerlerini de tehdit eden yangını kontrol altına alma çalışmaları, şiddetli rüzgar nedeniyle güçlüklü yürütülüyor....