08 / 05 / 2024

antalya Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi

antalya Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında sürdürdüğü çalışmalar tamamlandı. 

Port Selection Antalya satışa çıktı! Yeni proje!

Kendirciler İnşaat tarafından, Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde yükselecek olan Port Selection Antalya satışa çıktı. İşte Port Selection Antalya ile ilgili detaylar...

Giresun Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Önallar İnşaat tarafından Giresun, Çeçelioğlu Caddesi'nde  yükselen Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte Giresun Erikli Liman ile ilgili detaylar...

Antalya’nın en yeni caddesi Sur Cadde’de teslimler başladı! Sur Yapı 2 senede 4 bin bağımsız bölüm teslim etti!

Sadece son iki senede 4 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, şimdide Antalya projesindeki 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkanı sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor...

Antalya Konyaaltı'ndaki karma projeye dava: Şehrin silüetini bozacak!

Antalya Mimarlar Odası, Antalya Konyaaltı Liman bölgesinde AVM, Otel ve Konut fonksiyonlarının da olduğu Fenix Center projesi projenin durdurulması istemiyle dava açtı. Dilekçede, boyu 70 metreyi bulacak projenin şehrin siluetini bozacağı belirtildi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem çalışması Konyaaltı Caddesi'ne ulaştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında Falez Kavşağı ile Konyaaltı Caddesi Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü kavşağı arasında yapılan etabın çalışmalarına başlandı.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Antalya Merkez Bankası'nın tarihi binası için müze önerisi!

Antalya'nın Sinan Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde uzun süredir hizmet veren Merkez Bankası'nın tarihi binasının müzeye dönüştürülmesi önerildi.

Antalya Konyaaltı'na metro müjdesi!

Antalya’da metro ile ulaşım dönemi başlayacağını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Liman’dan başlayıp Ermenek’e kadar uzanacak yer altı metrosu yapılacağının müjdesini verdi.

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bölgede hayata geçirilecek yatırımlar ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Türel, Büyük Liman'dan Kundu'ya kadar metro yapılacağını söyledi.

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi’ndeki kentsel tasarım projesi çalışmalarını tamamladı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem hattının inşaatı tam gaz!

Antalya 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar son sürat devam ediyor. Proje kapsamında Halide Edip Caddesi ile Otogar Kavşağı arası kuzey aksı trafiğe kapatılacak

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ali Çetinkaya Caddesi´ni bir çekim merkezi haline getirmek amacıyla başlattığı kentsel tasarım projesinde sona gelindi.

antalya Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi Haberi

antalya Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kemer’in yaz aylarındaki en işlek ve renkli caddesi olan Liman Caddesi'nin yenilenerek, turizme önemli katkı sağlaması ve esnafın yüzünü güldürmesi için Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan proje tamamlandı. Kent mobilyalarının montajı gibi son rötuşlar gerçekleştiriliyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kısa bir süre önce çalışmaları yerinde incelemiş ve ‘Türkiye rekoruna imza atarak, kısa bir sürede projeyi tamamlayacağız. Yeni sezona Kemer’i bomba gibi hazırlamış olacağız. Kemer 2020 model olacak’ demişti.

Renkli ve konforlu cadde

Caddedeki düzenleme çalışmaları da tamamlandı. Kemer’e modern bir kimlik ve vizyon kazandıracak olan proje kapsamında Liman Caddesi'nin başından sonuna kadar süs havuzu, dinlenme alanları, zemin yenilemesi, kolon kaplamaları, binaların cephe boyaları ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi. Caddenin alt yapısı yenilenirken, zemin...