29 / 04 / 2024

antalya lüks otel

antalya lüks otel

Her sey dahil sistemiyle Avrupalı turistin ekonomik tatil adresi olan Antalya'da artık lüks turizm öne çıkıyor. Otellerin geceliği 2.500 dolardan başlayan odaları bu sezon Kazak ve Azeri turistle doldu...

Antalya'da lüks yat üretimi rekor seviyeye kadar ulaştı! 

Antalya Serbest Bölgesi, 2000 senesinden 2024'e kadar 705 lüks yat üreterek 1,69 milyar dolar gelir sağlarken, 2023 yılında 93 lüks yat satışı yaparak rekor kırdı. Buna göre, 2024'te ise yeni rekora ulaşılacağı düşünülüyor.

Domates üreticisinden dikkat çeken sözler! Artık lüks oldu, parası olmayan yemeyecek! İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi

Domates üreticisinin paylaştığı video sosyal medyada viral oldu. Çiftçinin "Artık lüks oldu, parası olmayan yemeyecek" sözleri gündeme bomba gibi düştü. Peki domates fiyatları kaç TL? İşte A101, Migros, Carrefoursa, İstanbul-Antalya hal fiyat listesi...

Antalya'da lüks villaların yüzde 80'i kiralandı!

Antalya'da bulunan lüks villaların yüzde 80'i kiralandı. Pandemi nedeniyle fiyatların uçuşa geçtiği villaların fiyatı  gecelik 210 TL'den başlıyor. 

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Kaş’taki kaçak lüks otel yine yıkılmadı!

Antalya'nın Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu'ndaki orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden 'basit onarım' izniyle yapılan butik otelle ilgili 2017 ve 2020'de iki kez yıkım kararı alınmasına rağmen uygulanmadı.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Araplar lüks villa, Ruslar sade konut tercih ediyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert, Arap ülkesi vatandaşlarının daha çok lüks yapıları, Rusların ise daha mütevazi konutları tercih ettiğini belirtti...

Anadolu'ya lüks oteller yapılacak! 

Kongre ve etkinlik turizmi gelirleri gittikçe artıyor. Sadece büyük şehirlerde değil Anadolu'da da kongre turizmi mevcut.Aanadolu'da otel eksikliği olduğunu belirten Reyşaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, lüks oteller inşa edeceklerini söyledi. 

Türkiye genelinde 120 lüks otel açılacak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği İkinci Başkanı Hasan Erdem, otel yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 120 yeni otelin bu yıl hizmete gireceğini ifade eden Erdem, otel sayısının 627'ye yükseleceğini belirtti.

Turaçlar, Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi!

Turaçlar A.Ş., Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi. Firma ilk olarak Antalya'nın Konyaaltı sahilinde yapımı devam eden Sunis Blue Residence'yi hayata geçiriyor. 

antalya lüks otel Haberi

antalya lüks otel
Her sey dahil sistemiyle Avrupalı turistin ekonomik tatil adresi olan Antalya'da artık lüks turizm öne çıkıyor. Otellerin geceliği 2.500 dolardan başlayan odaları bu sezon Kazak ve Azeri turistle doldu.
Her şey dahil sisteminin de etkisiyle Avrupalı turistlerin ekonomik tatil yapmak için tercih ettiği Antalya'da artık lüks turizm olgusu da öne çıkmaya başladı. Özellikle Belek bölgesinde bulunan büyük tatil köyleri ve 5 yıldızlı otellerin bünyelerinde yer alan villa tarzındaki lüks odaların bu yaz sezonunu tamamen dolu geçirdiği belirtiliyor. Gecelik fiyatı ortalama 2 bin 500 dolar düzeyinde olan bu odaları Rus turistlerin yanı sıra ağırlıklı olarak petrodolar zengini Kazak, Özbek ve Azeri turistler dolduruyor. Ancak son dönemde, daha çok Bodrum ve Çeşme'ye giden Türk turistlerin de Antalya'da lüks tatile ilgi göstermeye başladığı...