19 / 05 / 2024

antalya mezar yeri

antalya mezar yeri

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumunda talep eden vatandaşlara ücreti karşılığında mezar yeri tahsis edilmesine karar verdi Alanya merkez ve Cikcilli Mezarlığı'nı kapsayan alanda yapılacak uygulama AK Partililerin oyu ile kabul edildi.

Antalya ve bir şehirde daha 23 konut, 13 iş yeri satılacak!

Antalya ve Van'da yer alan 23 konut ile 13 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 8 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

İki ilde arsa ve iş yeri satılacak! 

Antalya'da yer alan arsa ve Bilecik'te yer alan iş yeri satışa çıkarıldı. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Antalya'da 10 şirketten 1 tanesi yabancılara ait! İlk sırada ise Ruslar geliyor...

Her sene milyonlarca turistin tatil yaptığı Antalya'da yabancılar hem konut hem de iş yeri satın almaya devam ediyor. Yabancılara konut ve iş yeri satışları o kadar çok arttı ki, 10 şirketten 1'i yabancılara ait.

İBB açıkladı! İstanbul'un en pahalı mezar yeri belli oldu...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi tarafından yapılan açıklama kapsamında, belirlenen tarifeye göre, şehirdeki boş mezar yeri ücretlerinin, bulunduğu gruba göre 4 bin 470 lira ile 69 bin 770 lira arasında değiştiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Antalya'da satılık iş yeri!

Demre Belediye Başkanlığı Antalya Demre Beymelek'te yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Arsa değerleri fırladı mezar yerleri ateş pahası oldu! İşte o ildeki mezar yeri fiyatları

Pandemi ve ardından patlayan savaş nedeniyle Ruslar ve Ukraynalılar başta olmak üzere yabancıların en fazla tercih ettiği şehirlerden biri olan Antalya'da mezar yeri fiyatları uçtu.

İstanbul'da mezar fiyatlarına zam! En pahalı mezar yeri ücreti 45 bin 260 TL oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin belirlediği tarifeye göre kentte boş mezar yeri fiyatları bulunduğu gruba göre 2 bin 900 TL ile 45 bin 260 TL arasında değişiyor...

İstanbul Üniversitesi Antalya'da 7 ev ve iş yeri satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 7 adet ev ve iş yerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mezar fiyatlarına zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi tarafından belirlenen tarifeye göre şehirde boş mezar yeri fiyatları olduğu gruba göre 2 bin 640 TL ile 41 bin 140 TL arasında değişiklik gösteriyor...

Antalya Demre Belediyesi'nden satılık 76 iş yeri!

Antalya Demre Belediyesi, Antalya ili, Demre ilçesi, Beymelek Mahallesinde yer alan 76 iş yerini satıyor...

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

antalya mezar yeri Haberi

antalya mezar yeri

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumunda talep eden vatandaşlara ücreti karşılığında mezar yeri tahsis edilmesine karar verdi Alanya merkez ve Cikcilli Mezarlığı'nı kapsayan alanda yapılacak uygulama AK Partililerin oyu ile kabul edildi.


Öte yandan Büyükşehir Belediye Meclisi Tosmur Mahallesi 182 ada 2 parselin bir kısmının Özel Eğitim Tesis Alanından Belediye Hizmet Alanı ve Askeri Alana dönüştürülmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği ve Demirtaş Mahallesi 727 ve 730 adalar arasında yer alan park alanının "Mezarlık Alanı" olarak planlanmasına ilişkin raporu da kabul etti.


Haber Alanya...