29 / 08 / 2024

antalya modern hastane

antalya modern hastane

Hastanecilikte 20'nci yılını dolduran Yaşam Hastaneler Grubu zincirinin altıncı halkası olan 250 yatak kapasiteli ASV Yaşam Hastanesi, Antalya merkezinde açılıyor.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

Pınarlar Grup tarafından Antalya Aksu Altıntaş bölgesinde yükselen Sirius Modern projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor.

Kazakistan, Türkiye'nin şehir hastanelerini örnek alacak!

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin, koronavirüs salgınının başlamasından bu güne kadar ülkede modern ekipmanlarla donatılmış 17 hastane yapıldığını belirtti. Mamin, "Kazakistan'ın her yerine 20 modern hastane inşa etmeyi planlıyoruz” dedi.

Manavgat'a 300 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı Antalya'nın Manavgat ilçesine 300 yataklı Devlet Hastanesi inşa ettirecek. Hastane inşaatının kısa sürede başlaması bekleniyor.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Antalya Gülveren'de 137 aile modern evlerine kavuşacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından devam eden Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 137 aileye anahtar teslimi yapılacak. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının inşaatı yüzde 95 tamamlandı. Modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak terminal yakın zamanda Antalyalı vatandaşlara hizmet verecek. 

Antalya Döşemealtı'na yeni devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki hastane sorunu sona eriyor. 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat ihalesinin 24 Temmuz ayında yapılacağı duyuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.

Esteworld yeni hastanesini Antalya’da açacak!

Estetik cerrahi ve saç ekimi gibi alanlarda hizmet veren Esteworld, Ortadoğu ve Avrupa’daki gurbetçilerden sonra Ruslara da hizmet vermek hedefiyle Antalya’da hastane kuracak

antalya modern hastane Haberi

antalya modern hastane

Hastanecilikte 20'nci yılını dolduran Yaşam Hastaneler Grubu zincirinin altıncı halkası olan 250 yatak kapasiteli ASV Yaşam Hastanesi, Antalya merkezinde açılıyor. 


TEDAVİ ÜNİTELERİ

En ileri teknolojilerle ve en modern cihazlarla donatıldığı bildirilen 26 bin 400 metrekare kapalı alandan oluşan hastanede; 61 adet poliklinik odası, 9 ameliyathane salonu, 46 erişkin yoğun bakım ünitesi, 2 adet negatif basınçlı solunum izolasyon yoğun bakım ünitesi, 23 adet yeni doğan yoğun bakım, 2 adet doğum salonu, tüm branşlarda her tür tıbbi tanı ve tedavi üniteleri yer alıyor.


AKILLI BİNA TASARIMI

Akıllı bina olarak tasarlanarak inşa edilen hastanenin, Antalya ve Akdeniz Bölgesi'nin en gelişmiş tıp teknolojisi altyapısı ile donatıldığı vurgulandı. 3 Tesla 48 Kanal MR gibi üst düzey teknolojik cihazların bulunduğu; çağın gereklerine uygun, nitelikli sağlık hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirten...