11 / 05 / 2024

antalya Modern şehir ve kentsel dönüşüm zirvesi

antalya Modern şehir ve kentsel dönüşüm zirvesi

Dünya Gazetesi ile CNBC-e tarafından, Antalya Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla, yarın Akra Barut Otel'de "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi" düzenlenecek.

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

Kanal İstanbul bir modern şehir projesidir!

Karadeniz ile Marmara Denizi arasında yapay bir su yolu meydana getirecek olan Kanal İstanbul projesi tartışmaların odağında yer alıyor. Peki proje neden yapılmalı? 

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Emlakta Anadolu farkı!

Hürriyet Emlak'ın Ağustos 2020 Emlak Endeksi verilerine göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum ve Sakarya geldi.

Antalya’ya Şehir Hastanesi ve Tekno Şehir müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’ya 1000 yataklı Şehir Hastanesi ve Tekno Şehir müjdesinde bulundu. Çavuşoğlu, turizmin başlaması için planlama yapıldığını sözlerine ekledi.

Antalya'ya şehir hastanesi müjdesi!

Antalya Sağlık Müdürü Ünül Hülür, il genelinde 17 sağlık yatırımında çalışmaların hızla sürdüğünü açıkladı. Hülür, şehir hastanesi için zemin etüdü yapıldığından bahsetti.

Antalya Büyükşehir kente yeni haller inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

Bu yıl 5 ilde şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü verilerine göre; Ankara Bilkent, Manisa, Kayseri, Eskişehir ve Elazığ’da toplam 7 bin 988 yatak kapasiteli 5 modern şehir hastanesi daha hizmete girecek.

Fenerbahçe'den 6 büyük yatırım!

Fenerbahçe; Samandıra tesislerinin karşısındaki tapusu alınan 230 dönümlük araziye altyapı yer yapacak. Sarı lacivertliler bunun dışında Antalya, Ataşehir ve Gebze’de de kulübe yeni gelir sağlamak adına projeler de geliştiriyor.

Sur Yapı'dan büyük fikir! Antalya'da modern bir şehir kuruluyor!

Sur Yapı, Antalya'da modern bir şehir kuruyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire olmak üzere toplam 19 bin konuttan meydana gelen Sur Yapı Antalya projesinde daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor....

Antalya Serik’e modern kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik'e modern bir kültür merkezi kazandırıyor.

Antalya Serik'e modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik’in Aşağıkocayatak ve Köseler mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor, böylece Serik’in yolları daha güvenli ve modern hale geliyor.

Antalya Büyükşehir'den modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 asfalt sezonuna hızlı girdi. Kentteki Serik Eskiyörük ve Kayaburnu Mahalleleri Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

antalya Modern şehir ve kentsel dönüşüm zirvesi Haberi

antalya Modern şehir ve kentsel dönüşüm zirvesi

Dünya Gazetesi ile CNBC-e tarafından, Antalya Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla, yarın saat 13.00-18.00 saatleri arasında, Akra Barut Otel'de "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi" düzenlenecek.


Zirve'nin açılış konuşmalarını Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Rönesans Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici yapacak. 


Zirvenin ikinci bölümünde ise llbank Genel Müdürü Turgut Dedeoğlu, Sanax Yönetim Kurul Başkanı İbrahim Halil Öcalanm, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Ömer Ali Acar, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek yapacak. Zirvenin Kapanış konuşmasını Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yapacak.


Antalya...