05 / 05 / 2024

antalya Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2015

antalya Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2015

Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi Antalya'da Türkiye'de kentsel dönüşüm ve modern şehir anlayışının masaya yatırılacağı "Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nin ikincisi bugün Antalya'da yapılıyor.

Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın Antalya'da başlıyor!

DÜNYA gazetesi ile CNBC-E tarafından, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak GYO’nun katkılarıyla düzenlenen 'Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi' yarın Antalya'da yapılacak.

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

Pınarlar Grup tarafından Antalya Aksu Altıntaş bölgesinde yükselen Sirius Modern projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor.

Yabancıya konut satışlarında hangi şehirler ilk sırada?

Türkiye'de yabancıya yapılan konut satışları giderek artıyor. İstanbul'dan sonra Antalya yabancıya konut satışında talep gören şehirler arasında yer alıyor.

Antalya Gülveren'de 137 aile modern evlerine kavuşacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından devam eden Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 137 aileye anahtar teslimi yapılacak. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının inşaatı yüzde 95 tamamlandı. Modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak terminal yakın zamanda Antalyalı vatandaşlara hizmet verecek. 

Yabancılar ilk çeyrekte en çok İstanbul ve Antalya'dan konut aldı!

Yabancılara 2020 yılının ilk çeyreğinde en fazla konut satışı yapılan şehirler İstanbul, Antalya ve Ankara oldu

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.

Yabancılar geçen yıl en çok İstanbul ve Antalya'dan konut aldı!

Yabancılara 2019 yılında en çok konut satışı yapılan şehirler İstanbul, Antalya ve Ankara oldu. İstanbul ve Antalya'da yabancıların satın aldığı konut sayısı 29 bin 808'e çıktı.

Mehmet Ersoy: Modern şehirler inşa edeceğiz!

Şehirler hakkında önemli projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Türkiye, kendi özgün yapısını ve medeniyetini tüm zenginliğiyle yansıtan modern şehirlerin inşasını da gerçekleştirmeye muktedirdir'' dedi.

Antalya Elmalı Bayralar’a yeni köprü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı İlçesi Bayralar Mahallesi grup yolunda bulunan köprüyü baştan aşağı  yeniliyor. Köprü tamamlandığında daha geniş ve modern olacak.

Sur Yapı Antalya projesinde 1.500 işçi 24 saat aralıksız çalışıyor!

Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanda Antalya'nın özüne uygun modern bir şehir projesi inşa ediyor. Projede  23 kule vinç ve bin 500’ün üzerinde işçi 24 saat aralıksız çalışıyor...

antalya Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2015 Haberi

antalya Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2015

Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi Antalya'da Türkiye'de kentsel dönüşüm ve modern şehir anlayışının masaya yatırılacağı "Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nin ikincisi bugün Antalya'da yapılıyor. 


DÜNYA gazetesi ile CNBC-E tarafından, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Emlak GYO'nun katkılarıyla düzenlenen, ana sponsorluğunu Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın üstlendiği zirve saat 13.00-18.00 arasında Akra Barut Hotels, Lara'da yapılacak. İlki 26 Şubat'ta Adana'da gerçekleştirilen ve kentsel dönüşüm süreçleri ile yatırım fırsatlarının tartışıldığı zirve, bu kez geleceğin akıllı şehirlerine odaklanacak....