01 / 05 / 2024

antalya müzesinin alanı genişletiliyor

antalya müzesinin alanı genişletiliyor

ATSO’nun iki ayrı meslek komitesi Antalya Müzesi alanın fiziki yetersiz olduğunu belirterek, Müze’nin yanındaki Meteoroloji ve Karayolları sosyal tesisleri alanının müzeye bırakılmasını istedi.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

KDV'den muaf arsa ve arazi arayanlara Milli Emlak'tan büyük müjde! Fiyatlar 39 bin 500 TL'den başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya, Ankara ve Antalya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları..

Milli Emlak'tan Ankara ve Antalya'da arazi fırsatı! 86 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet araziyi KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 86 bin TL'den başlıyor.

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Elmalı Belediyesi'nden Antalya'da ticari alan imarlı arsa hissesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Elmalı'da yer alan ticari alan imarlı arsa hissesi satacak. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Mücavir alan nedir? Mücavir alan sınırları nasıl belirlenir? 

Mücavir alan, belediye sınırları haricinde bulunan ancak imar mevzuatı gereği belediyelerin denetim ve sorumluluğu altında olan arazi parçalarını ifade eder. Bu durumda mücavir alan nedir, mücavir alan sınırları nedir ve mücavir alan sorgulama gibi sorular önem kazanıyor.

Evde bakım parası alan kişi sigortalı olabilir mi? Evde bakım parası alanlar SGK’dan yararlanabilir mi?

Evde bakım parası alan vatandaşlar sigortalı yapılabilir mi, bu imkandan faydalanabilirler mi? İşte detaylar!

Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?

Evde bakım maaşına dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?” soruları olmaktadır. İşte merak edilen soruların yanıtları!

Evde bakım maaşı alan biri çalışabilir mi?

Evde bakım maaşı şu sıralarda gündemde yer almaktadır. Evde bakım maaşına başvuruda bulunacak kişiler, “Evde bakım maaşı alan biri çalışabilir mi?” sorusunun da yanıtını araştırmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

Antalya'da konut alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

1207 Antalya Şubat 2022'de teslim!

Ekpa İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen 1207 Antalya'da yer alan konutların inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Projede yer alan konutların teslimi Şubat 2022'de yapılacak.

Antalya'da 10 milyon TL'ye satılık 39 gayrimenkul!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Emlak Müdürlüğü Antalya'da yer alan 39 adet gayrimenkulü 10 milyon 30 bin TL bedelle satışa çıkardı.

antalya müzesinin alanı genişletiliyor Haberi

antalya müzesinin alanı genişletiliyor

ATSO’nun iki ayrı meslek komitesi Antalya Müzesi alanın fiziki yetersiz olduğunu, yeterince tanıtımının yapılmadığı bu nedenle de yeterli sayıda ziyaretçi alamadığına vurgu yaparak, Müze’nin yanındaki Meteoroloji ve Karayolları sosyal tesisleri alanının müzeye bırakılmasını istedi


Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Mimarlık Faaliyetleri ve Kırtasiye, fotoğraf ve tercümanlık hizmetleri Meslek Komiteleri yaptıkları son toplantıda Antalya Müzesi’ni masaya yatırdı. Komite üyeleri Antalya ve civarının tarihsel ve kültürel açıdan son derece zengin olduğu, dünyaca ünlü pek çok eserin de Antalya Müzesi’nde sergilendiği, ancak tüm bunlara rağmen müzenin hem ulusal hem de uluslararası düzeyde yeterince tanıtılamadığı belirtti. Antalya Müzesi’nin, dünya çapındaki diğer ünlü müzelerle kıyaslandığında yeterli sayıda ziyaretçi alamadığının görüldüğü ifade ederek bu durumun oluşma nedenlerinin başında müze alanın fiziki yetersizliğinin olduğu belirtildi.

İki kurum alanının...