12 / 05 / 2024

Antalya Myra Antik Kenti ziyaretçi sayısı

Antalya Myra Antik Kenti ziyaretçi sayısı

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde bulanan Likya Birligi'nin en büyük kentlerinden Myra Antik Kenti'nin ziyaretçi sayısında düşüş yaşandı. Myra Antik Kenti'ni 2014 yılında, bir önceki yıla göre düştü.

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Martı Myra Otel'in değeri 4.6 milyon TL'ye ulaştı! 

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değeri belli oldu. İşte o rakam...

Antalya'da koruma amaçlı arazi değiş tokuşu yapıldı!

Antalya’da Magydos Antik Kenti'nin bir bölümü yapılaşma nedeniyle koruma amaçlı arazi değiş tokuşu yapıldı.

Martı GYO Martı Myra Otel revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı Myra Otel'in tahsis süresi 2069 yılına kadar uzatıldı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tekirova-Kemer/Antalya'da bulunan 412 parsel üzerinde yer alan Martı Myra Otel tesisimizin tahsis süresi 2069 yılına kadar uzatıldı. 

Martı Myra Kemer icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Antalya ili Kemer ilçesinde bulunan Martı Myra Otel'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli ise  278 milyon 578 bin 131 TL olarak açıklandı. 

Martı GYO Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Patara Antik Kenti kent kapısı projesinin detayları belli oldu!

Antalya'da bulunan Patara Antik Kenti'nin, 19 metre genişliğindeki 10 metre yüksekliğinde bulunan 2 bin yıllık olduğu düşünülen kent kapısının projesinin detayları ortaya çıkıyor.

Antalya Termessos Antik Kenti'nin surları yeniden inşa ediliyor!

Antalya Termessos Antik Kenti'nin, Korkuteli  Antalya Karayolu nedeniyle 1950 yılında yıkılan surları, yeniden inşa edilecek...

Antalya için korkutan uyarı: Tarihsel döngü süresini çoktan doldurdu!

Jeofizik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi İkinci Başkanı Atakan Yüklü, tarihsel dönemde depremler nedeniyle Antalya'nın çevresindeki antik kentlerde felaketler yaşadığını dile getirerek, "Şu an bu bölgede hareketlilik bizi endişelendirmektedir." diye konuştu.

Martı Myra Otel'in icradan satışı ertelendi!

Antalya Kemer‘de faaliyet gösteren 5 yıldızlı Martı Myra Otel, özel bir bankaya olan borçları nedeni ile satışa çıkarılması ertelendi. Yapılandırmaya ilişkin protokol görüşmeleri devam ediyor...

Roma dönemine ait Antik Tiyatro'ya 'prefabrik tuvalet' yapıldı!

Antalya Side'de Roma dönemine ait antik tiyatronun içerisine prefabrik tuvalet yapıldı.

Martı GYO Tekirova Martı Myra Otel değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait değerleme raporunu yayınladı...

Antalya Myra Antik Kenti ziyaretçi sayısı Haberi

Antalya Myra Antik Kenti ziyaretçi sayısı

Ziyaretçi Myra Antik Kenti'ndeki ziyaretçi sayısı ve geliri 2014 yılında, bir önceki yıla göre düştü. Myra Antik Kenti'ni 2014 yılında 430 bin 509 kişi ziyaret etti, karşılığında 4 milyon 668 bin 972 lira gelir sağlandı. 2013 yılında ise 465 bin 698 kişinin yaret ettiği Myra Antik Kenti'nden 4 milyon 963 bin 858 lira gelir sağlandı.  Myra Antik Kenti'ne gelen ziyaretçi sayısı, yine Demre'de bulunan Noel Baba Müzesi'ne göre daha az oldu. Bu düşüşe rağmen, Myra Antik Kenti, Antalya bölgesinde en çok ziyaretçi  iken ve en çok gelir getiren iltinci ören yeri oldu.  Demre yakınlarındaki Kekova'da bulunan Simena Antik Kenti ise 2014 yılında 37 bin 796 kişiyi ağırladı, karşılığmda 36 bin 46 lira gelir sağlandı.


Antalya Son...