01 / 05 / 2024

antalya otelleri oda satışları

antalya otelleri oda satışları

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Remax Tuncay Şahin; İstanbul ve Antalya'da otellere olan talepten bahsetti. Otelciliğin detaylarına değindi...

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Serenity Hotels'ten Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Serenity Hotels, Antalya Alanya'daki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. 279 milyon 357 bin TL'ye mal olacak projede 215 oda yer alacak.

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

Antalya Konyaaltı'na 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

RG Gayrimenkul İnşaat tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi, 3779 Ada 14 Parsel adresinde, 2 bin 977 bin metrekare alana toplam 140 oda 300 yatak kapasiteli yeni otel geliyor. 

Max Level Hotel-SPA için düğmeye basıldı! Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Ilgınlar Turizm, Antalya Manavgat'ta hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 486 oda ve 1060 yatak kapasiteli otel 206 milyon 656 bin TL'ye mal olacak.

Antalya Viamar Magnolia'da yüzde 30 peşinatla! Ağustos 2024'te teslim!

Antalya Viamar Magnolia projesinde 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen Antalya Viamar Magnolia projesinin teslimlerinin 2024 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor. 

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Otel doluluk oranları 2022 yılında yüzde 28 arttı!

TÜROB tarafından açıklanan resmi verilere göre, 2022 yılında Türkiye genelinde otel doluluk oranları yüzde 66,7'ye çıktı. Mega kent İstanbul doluluklarda, Antalya ise oda fiyatlarında genel ortalamayı yükselten kentler oldu.

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Sur Yapı imzasıyla Antalya'da Kepez'de hayata geçirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Peki Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

antalya otelleri oda satışları Haberi

antalya otelleri oda satışları


Remax Tuncay Şahin'in konuşması: 


Benim uzmanlık alanım oteller... Ayrıca kat karşılığıyla da ilgileniyorum. Otellerde ciddi şeyler var yaz sezonun bitiminde otellerle ilgili talep revaçta oluyor. Antalya ve İstanbul tabii ki.. Şu ana kadar satış yapmadık ama sıcağı sıcağına projeler var. Çok güzel talep...  Otel piyasasına talep güzel. Turizm genel itibariyle yüzde 20 artış sağlıyor. Avrupa'da Paris'ten sonra 2. Sırada. Kat kat artacağına inanıyorum. Taksim’de Sultanahmet’te oda satış fiyatı yaklaşık 100 bin dolar civarı… 150 odalı bir yerin fiyatı 1 milyon dolar. 10 bin dolar harcaması oluyor oda başına. Yeniyim bu sektörde 7 ay oldu. 3-4 ay konut üzerinde çalıştım.