27 / 04 / 2024

Serenity Hotels'ten Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Serenity Hotels'ten Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Serenity Hotels, Antalya Alanya'daki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. 279 milyon 357 bin TL'ye mal olacak projede 215 oda yer alacak.



Serenity Hotels, Antalya Alanya'da inşa edeceği yeni otel yatırımı için start verdi. Telatiye Mahallesi'nde hayata geçirilecek proje 279 milyon 357 bin TL'ye mal olacak.

Serenity Hotels Tur. İşlet. San. ve Tic. A.Ş. tarafından, Antalya İli, Alanya İlçesi, Telatiye Mahallesi, 415 Ada, 3 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor.

Projeye konu edilen 9.742,63 metrekarelik yüzölçüme sahip 415 ada 3 nolu parsel, 5 yıldızlı otel statüsünde tasarlanmış turizm konaklama tesisi, 215 standart oda (2 yatak) ve 430 yatak kapasiteli olarak tasarlanması hedeflenıyor.

Serenity Hotels ten Antalya ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Projeye konu edilen 9.742,63 metrekarelik yüzölçüme sahip 415 ada 3 nolu parsel, faaliyet sahibi tarafından taşınmaz maliklerinden kiralamış olup parsel üzerinde hâlihazırda herhangi bir yapı bulunmuyor.

Parsel alanının tamamı proje alanı olarak belirlendi. Tesis için parsel içerisinde belirlenen inşaat taban alanı yaklaşık 3.777 metrekare olup parselin yaklaşık 985 metrekarelik kısmında havuz yer alacak.

Projeye konu parsel alanı içerisinde, yaklaşık 4.762 metrekarelik (havuzlar dâhil) alanda temel kazı işlemleri yapılacak olup bu işlem sırasında oluşacak hafriyat depolanmadan alandan nakledilecek. 

Serenity Hotels ten Antalya ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Serenity Hotels Tur. İşlet. San. ve Tic. A.Ş. tarafından kurulması planlanan turizm konaklama tesisinde Bodrum Kat + Zemin Kat + Asma Kat+4 Normal Kat + Çatı Katı bulunacak.

Yatırımın planlandığı alan turizm bölgesi olup, alan çevresinde yoğun olarak turizm tesisleri yer alıyor.

Isı yalıtımı, sıva, boya, elektrik tesisatı, su tesisatı, ısıtma sistemleri, havalandırma sistemleri vb. işlerde malzeme seçimi yapılırken Uluslararası ve TSE standartlarına uygun ve modern teknolojik sistemler ve ürünler tercih edilecek.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Sunrise Rezidans yıl sonuna kadar teslim fırsatıyla satışta! 

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!


Geri Dön