06 / 05 / 2024

Antalya otopark

Antalya otopark

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Projesi kapsamında kente biri yer altı biri katlı olmak üzere toplam 531 araç kapasiteli iki yeni otopark inşa edecek.

Antalya'da 967 toplanma alanı var!

AFAD Başkanlığı Antalya Müdürü Fevzi Timur, Antalya'da 577'si park, 94'ü spor salonu, 70'i pazar yeri, 26'sı otopark, 176'sı okul ve kamu alanı, 24 de diğer alan olmak üzere 967 toplanma alanı olduğunu açıkladı.

Antalya'da müteahhidin öldürülmesi davası!

Antalya'da Fatih Mehmet Şirazi'yi evinin otoparkında silahla öldüren sanık Talat Örgü, "tasarlayarak öldürme" suçundan hakim karşısına çıkarıldı. Dava, sanığın tutukluluğunun devamına karar verilerek başka bir tarih ertelendi...

Antalya'nın çevreci otoparkı açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

Antalya Büyükşehir'den 17.8 milyon TL'lik otopark ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yap işlet devret modeliyle otopark yapılması işi 27 Temmuz'da ihale edilecek..

Şarampol Katlı Otopark Projesi için halk oylaması yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Katlı Otopark Projesi için 11 Haziran'da halk oylaması yapmayı planladıklarını bildirdi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopark sorunu büyükşehir belediyesinin yatırımlarıyla çözülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark inşa ediyor.

Antalya'ya iki yeni otopark inşa edilecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Projesi kapsamında kente biri yer altı biri katlı olmak üzere toplam 531 araç kapasiteli iki yeni otopark inşa edecek.

Antalya Manavgat'a yeni meydan ve otopark yapılıyor!

Manavgat Belediyesi, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Pazartesi Meydan Pazarı Projesi ve otopark inşaatlarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Demre’ye meydan ve çok amaçlı otopark!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre’de sürücülerin yaşadığı park çilesini, 42 araç kapasiteli otopark ile sona erdiriyor. Mini bir tribünü de bulunan otopark, meydan ve sosyal aktivite alanı olarak da kullanılacak.

Antalya Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm istiyor!

Antalya’nın en eski yerleşim birimlerinden birisi olan ve şehrin yakın tarihine ışık tutan Kışla Mahallesi’ndeki görüntü kirliliği ve otopark sorununa artık çözüm bulunması isteniyor.

Ümit Uysal Antalya projelerini anlattı!

Ümit Uysal, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.Ziyarette kentsel dönüşüm olmak üzere imar sorunları, otopark bedeli sorunları, çözümleri ve Antalya'ya değer katacak projeler ele alındı.

Antalya Kumluca'da 4 katlı otopark yapılıyor!

ANTALYA'NIN Kumluca ilçesinde Batı Antalya bölgesinin ilk katlı otoparkının açılışı Yeni Mahalle Maliye İş Hanı arkasında yapıldı. Kumluca Belediyesi Katlı Otoparkı, toplam 4 kattan oluşuyor...

Akdeniz Üniversitesi katlı otopark yapım işi ihale ediyor!

Antalya'da bulunan Akdeniz Üniversitesi katlı otopark yapım işi ihale ediyor...

Antalya otopark Haberi

Antalya otopark


Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki otopark sorununu çözmek için Şarampol Projesi kapsamında biri yer altı biri katlı olmak üzere toplam 531 araç kapasiteli iki otopark inşa edecek.


Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki trafik sıkışıklığını ve otopark sorununu çözmek için katlı otoparklar yapıyor. Projeleri belediye şirketi ANTEPE tarafından hazırlanan katlı otoparkların ikisi, Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş caddelerinden biri haline getirecek, kentsel tasarım çalışmaları kapsamında inşa edilecek. Efsane Geri Dönüyor sloganıyla yayalaştırılan Şarampol Caddesi üzerindeki araç trafiği, caddenin paralelinde bulunan 620. Sokak ve Eski Şarampol caddelerine aktarılacak. Bölgedeki yoğun yapılaşma ve ticari alanların yoğunluğu sebebi ile oluşacak otopark ihtiyacına çözüm bulmak üzere 620. Sokak ve Eski Şarampol Caddesi üzerine katlı otopark ve yer altı otoparkı inşa edilecek.

ALTI OTOPARK ÜSTÜ PARK

620. Sokak...