29 / 05 / 2024

Antalya Pınargözü

Antalya Pınargözü

Antalya'da, "gizli cennet" olarak adlandırılan Pınargözü ve Çetince Deresi üzerinde bir firma iki HES kurmak için valilikten "ÇED Gerekli Değildir Raporu" istedi.

O bankadan müşterilerine ilk ve son kez 2 bin 600 TL cep harçlığı! Hemen başvuruyu yapıp paranızı alın!

Her banka hem müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkması ve hem de bünyesine yeni müşteriler katmak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yeni kampanyasını duyuran Vakıfbank, kampanya kapsamında müşterilerine 2 bin 600 TL hediye edeceğini açıkladı.

Çiftçiler zengin olmak istiyorsanız size bir öneri daha. Ekin sonra arkanıza yaslanıp paranızı bekleyin

Çiftçilikten daha fazla para kazanmak isteyen vatandaşların ekmesi gereken bazı besinler var. İşte o besinlerden bir tanesi de meyan kökü...

Tüpgaz'da böyle zam görülmedi! Bu gidişle kimse tüp kullanmayacak!

Tüp kullananlara üzücü zam haberi geldi. Her geçen gün birçok ürüne gelen zam bu kez de tüpgaza geldi. Mutfakta pek çok kişinin kullandığı tüpler ateş pahası oldu. Fiyat artışları artık tüp kullanımında tüketicileri düşündürüyor. İşte tüplere gelen zamların güncel hali...

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arcan Emre Göle ve Nargız Zeynalova ortaklığında kuruldu.

Tüp kullananlara müjde! 12 kilogram ev tüpleri ücretsiz olarak dağıtılıyor! Tek başvuru ile tüpünüzü hemen alın!

Tüp fiyatlarına aralıklı olarak zam yapılmaktadır. Bu zamlardan vatandaşlar artık illallah etti. Ancak bu haber yüzünüzü güldürecek. İşte detaylar!

Pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Net yüzde 60 indirim! Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi

Emel pırlantada pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Tüm pırlanta takılarda net yüzde 60 indirim kampanyası devam ediyor. Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi.

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aile Bakanlığı bu kadar parayı hesaplarınıza yatırdı! Hemen açıp bakmanız gerekiyor

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen ödemeler devam ediyor. Bakanlık tarafından yine vatandaşların hesaplarına para yatırıldı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Opel Zafira Life etkileyeci tasarımı ve fiyatıyla dikkat çekiyor! İşte 30 Nisan fiyat listesi

Alman otomobil markası Opel, Amerikan General Motors ile yolları ayırıp Fransız PSA Grubu çatısı altına girdikten sonra yeni model atağına geçti. Opel Zafira Life hem ailesine hem de işine önem verenler için geliştirildi. İşte Opel Zafira Life fiyat listesi...

Antalya Demre'deki kaçak villaya 4. kez ret kararı! 

Antalya Demre Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villa için yıkım kararı çıkmış, yıkım için çalışmalar başlamıştı. Demre Belediyesi tarafından alınan yıkım kararına ilişkin yürütmenin durdurulması talebiyle açılan dava, 4'üncü kez reddedildi. 

Antalya Demre'deki kaçak villa için yıkım çalışmaları başladı! 

Antalya Demre Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villanın yıkım çalışmaları başladı. Villa kısa süre içerisinde yıkılacak.

Antalya'daki kaçak villanın yıkımında yeni gelişme!

Antalya Demre Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villanın yıkımıyla ilgili mahkeme yürütmenin durdurulması kararı verdi.

Narel Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narel Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Nargöz ve Yalçın Nargöz ortaklığında kuruldu.

Antalya Pınargözü Haberi

Antalya Pınargözü

Usta Enerji ve Sanayi Ltd. Şti., Serik ilçe sınırlarındaki 70 ve 51.5 metre yüksekliğinde Uçansu şelalelerinin bulunduğu Pınargözü ve Çetince Deresi üzerinde iki HES kurmak için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü kanalıyla Antalya Valiliği'ne başvurdu. Antalya'da daha önceki tüm örneklerinde 10 megawatt altındaki tüm projeler için valiliğin "ÇED Gerekli Değildir" kararıyla HES projeleri onaylanırken, valilik ilk defa bu projede 10 megawatt altındaki iki HES için başvuruyu onaylamadı ve "ÇED Gereklidir" raporu alınmasını önerdi. Bu karar üzerine firmanın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvurması ve "ÇED Olumlu" Raporu alması gerekiyor.Firmanın HES ve bölgede kuracağı kum, çakıl ve kaya ocağı projelerinde, sunum dosyasına bakıldığında onlarca ton çeşitli türde patlayıcı kullanılması planlanıyor. Projede HES'lerin 13 bin 659 metre iletim ve boru hatları ve...