26 / 07 / 2024

antalya Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği semineri

antalya Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği semineri

Pompa sistemleri sektörünün pazar lideri WILO, Antalya’da “Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği” adı altında bir seminer düzenledi. WILO mühendisleri enerji tasarruflu pompaların sabit devirli pompalara göre büyük bir fark yarattığının altını çizdi..

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Antalya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Antalya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi. 

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şaziye Özdemir tarafından kuruldu. 

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile Antalya’da!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

Yenimahalle Belediyesi Antalya Expo’ya damga vurdu!

6. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı Antalya City Expo ‘ya katılan Yenimahalle Belediyesi projelerin sergilendiği standıyla Antalya City Expo'nun gözdesi oldu.

6. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde organize edilen “6. Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu” geniş çaplı bir katılımla açıldı.

Antalya Kaş'ta 4 günlük su kesintisi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'nden (ASAT) yapılan açıklamada, Kaş Saklıkent isale hattındaki arızaların tamiratı ve Kaş Saklıkent Pompa İstasyonu rehabilitasyon çalışmaları nedeniyle 4 günlük su kesintisi yaşan

Antalya projeleri CITYEXPO'da tanıtıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, CITYEXPO 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nın gözdesi oldu. Büyükşehir standı en çok ziyaretçi çeken stantlar arasında yer aldı. Hayata geçirilen vizyon projeler, Başkan Menderes Türel tarafından tanıtıldı.

WILO enerji verimliliği seminerlerine devam ediyor!

Pompa sistemleri sektörünün lider markası WILO’nun, Türkiye’nin farklı bölgelerinde verdiği eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor. Seminerde “Endüstriyel Sistemlerde Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği” konusu masaya yatırıldı.

Wilo Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği seminerini düzenledi!

Pompa sistemleri sektörünün pazar lideri WILO, Antalya’da “Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği” adı altında bir seminer düzenledi. WILO mühendisleri enerji tasarruflu pompaların sabit devirli pompalara göre büyük bir fark yarattığının altını çizdi..

WILO, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Pompa Teknolojileri Eğitim Merkezi kurdu!

Dünyanın en büyük pompa ve pompa sistemleri markalarından biri olan WILO, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde (YTÜ) “Pompa Teknolojileri Eğitim Merkezi” kurdu. WILO'nun YTÜ'ye armağan ettiği eğitim merkezinin 9 Mart 2012 tarihinde gerçekleşen açılışını, WILO P

Antalya'daki hazine arazilerine alıcı çıkmadı

Maliye Bakanlığı tarafından Antalya'da özel hastane ile alışveriş merkezi ve ticaret merkezi yapmaya uygun Hazine arazilerine alıcı çıkmadı

Emlak gelirinde Antalya 2009 ikincisi oldu

Antalya Defterdarı Hidayet Mat, Antalya'nın emlak gelirinde İstanbul'dan sonra ikinci olduğunu söyledi

antalya Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği semineri Haberi

antalya Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği semineri

Seminerde konuşan WILO mühendisleri, pompa sistemlerinin çalışma prensiplerini anlatırken, enerji tasarruflu pompaların sabit devirli pompalara göre büyük bir fark yarattığının altını çizdiler...

Eğitime verdiği önemle pompa sistemleri sektöründe farklı bir konumda bulunan WILO Türkiye, 15 Kasım Cuma günü, Antalya Ramada Otel’de “Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği” konulu bir seminer düzenledi. Tesislerin teknik birimlerine yönelik gerçekleştirilen seminere yaklaşık 250 kişi katıldı.

WILO Türkiye’nin, WILO Antalya Yetkili Satıcısı Apsis Teknolojik Tesisat Sis. Ltd. Şti. ile birlikte düzenlediği seminerde, WILO Pompa Sistemleri A.Ş. Endüstri Segmenti Satış Müdürü Gökhan Uzuner, “Pompa Teknolojileri ve Pompalarda Enerji Tasarrufu” başlığı altında bir sunum yaptı. Pompa seçiminde ve bakımında dikkat edilecek noktalar üzerinde durduğu sunumda Uzuner, pompaların çalışma prensiplerini iyi anlamanın doğru pompa seçiminde büyük önem taşıdığını vurguladı.

Elektrik motorlarındaki...