28 / 07 / 2024

antalya projeleri 2016

antalya projeleri 2016

Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Efsane Geri Dönüyor” sloganıyla başlattığı Antalya'nın en önemli yayalaştırma projelerinden biri olan Şarampol Caddesi projesine ilk kazma vuruluyor.

TOKİ'den Antalyalılara büyük müjde! O iki ilçeye 376 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Antalya projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı ve tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.

İşte Antalya’nın mega projeleri!

Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega projenin inşa ediliyor. İşte Antalya’nın mega projeleri..

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Antalya'da Temmuz'da 4 bin 827 konut satıldı!

Antalya’da 2016 Temmuz ayında 3 bin 390 konut satılırken, 2017 Temmuz ayında yüzde 42,4 oranında artarak sayı 4 bin 827 konut satışa ulaştı.

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Antalya'nın vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı!

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

antalya projeleri 2016 Haberi

antalya projeleri 2016


Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Efsane Geri Dönüyor” sloganıyla başlattığı Antalya'nın en önemli yayalaştırma projelerinden biri olan Şarampol Caddesi projesine ilk kazma vuruluyor. Projenin taşıt trafiğine ilişkin ayağını çözecek 1. Etap çalışmalar kapsamında; Tonguç ve Şarampol caddelerinin hemzemin ve tünel geçişiyle bağlanmasına yönelik alt yapı çalışmaları başlıyor. İlk etap çalışmaları kapsamında; Tonguç Cad. 96 Sokak kesişimi ile Şarampol Caddesi kesişimi arasındaki yolun güney aksı 15 Mart Salı gününden itibaren 21 gün süreyle trafiğe kapatılacak. Bu süre içinde araç trafiği yolun kuzey aksından çift yönlü olarak sağlanacak.


Vatandaşların mağdur edilmemesi ve trafik akışının sürekliliğinin sağlanması açısından projenin tüm aşamalarında bilgilendirme yapılacak.



Antalya Büyükşehir Belediyesi




Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Şarampol Projesi'ne ilk kazma vuruluyor. Hemzemin ve tünel geçiş çalışmaları nedeniyle bazı bağlantı yolları bugünden...