02 / 05 / 2024

antalya rant projeleri

antalya rant projeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada “Azim ve kararlılıkla halkımıza söz verdiğimiz projeleri yapacağız. Halka dönük projeleri hayata geçireceğiz. Ranta dönük projelerimiz olmayacak” diye konuştu.

 Antalya'da kentsel dönüşüm projeleri hak sahiplerine teslim edildi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesince Kepez ilçesinde yapımı tamamlanmış olan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 545 konutun anahtarı, törenle hak sahiplerine teslim edildiği kaydedildi. 

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Murat Kurum: Hiçbir projeye rant gözüyle bakmayacağız!

Bakan Murat Kurum, "Hiçbir zaman bakmadığımız gibi bundan sonra da hiçbir projeye rant gözüyle bakmayacağız. İnsanımızın sosyal kültürel yaşamını yukarıya çıkaracak projeleri hep birlikte yapıyor olacağız" dedi.

Antalya Yamansaz'da kaçak yapı mücadelesi!

İmar barışını fırsata çevirmek isteyen vatandaşlar SİT alanı olan Antalya'nın Muratpasa ilçesi Yamansaz bölgesinde rant peşinde.

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Antalya ATKOM binasının inşaatı tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Antalya Akıllı Kent Projeleri”nden bahsetti.

İşte Antalya’nın mega projeleri!

Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega projenin inşa ediliyor. İşte Antalya’nın mega projeleri..

antalya rant projeleri Haberi

antalya rant projeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gündemle ilgili bazı açıklamalar yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 26 senelik siyasi hayatında kimseyi ötekileştirmeden hizmet ettiklerini dile getiren Başkan Böcek, bu başarı öyküsüyle yola çıktıklarını, Antalyalıların teveccühü ile göreve geldikten sonra dertlere derman olmak için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.
 

PLANLI KURALLI KİMLİKLİ KENT

Planlı, kurallı, kimlikli bir Antalya için çalıştıklarını dile getiren Başkan Böcek, “Sadece dönemi kurtarmak için değil, Antalya’nın geleceği için çalışıyoruz. Bu süreçte sevgili hemşehrilerim şeffaf bir yönetimle neleri nasıl yaptığımızı görecek. Tüyü bitmemiş yetimin hakkının nasıl korunduğunu görecek” şeklinde konuştu.


ORTAK AKILLA YÖNETİYORUZ

Antalya’yı ortak akılla yönettiklerini belirten Başkan Böcek, “ATSO’yla işbirliği içerisinde yerel yönetimler zirvesi yaptık. Oda başkanları ile Antalya’yı konuşuyoruz. Taleplere bakıyoruz. 75 oda başkanının olduğu AESOB...