01 / 05 / 2024

Antalya Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi

Antalya Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi

Kırkpınar Başpehlivanlığı Altın Kemeri’ni, Antalya’ya getiren ilk pehlivan Recep Gürbüz’ün adını taşıyan güreş eğitim merkezi Aralık ayı içinde hizmete açılacak.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Gürbüz tarafından kuruldu.

Cengizhan Gököz: Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar!

Av. Cengizhan Gököz, Antalya’nın gündemindeki imar konuları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Av. Cengizhan Gököz, “Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar” dedi…

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Emre Gürbüz tarafından kuruldu. 

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürbüz ve Ahmet Gürbüz ortaklığında kuruldu. 

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Gürbüz ve Emrah Gürbüz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safa Ahmet Gürbüz tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Bursa Gököz Göleti imara mı açılıyor?

Gököz Göleti ve çevresi, Bursaspor’a sürekli gelir sağlayacak tesislerin yapımı için imara açılacak.Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, turizme açılarak bölgenin kar elde edebilmesi için pek çok aktivitenin yapılabileceği alan olarak inşa edileceğini belirtti.

Edirne Zübeyde Hanım Parkı yıkılmayacak!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Zübeyde Hanım Parkı’nın değil, işletme tarafından kaçak ve ruhsatsız bir şekilde parka eklenen bölümlerin yıkılacağını söyledi.

Antalya En Güzel Balkon Yarışması son başvuru tarihi 29 Nisan!

Antalya “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular 29 Mart’ta başladı Toplam 35 bin lira para ödüllü yarışmaya katılmak isteyenler formlarını 29 Nisan’a kadar elden Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edebilecek.

Konyaaltı Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi açıldı!

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nin ikincisi Gürsu Mahallesi'nde açıldı. 128 öğrenci kapasiteli Konyaaltı Belediyesi Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, 8 sınıftan oluşuyor.

Antalya Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi Haberi

Antalya Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi

Muratpaşa Belediyesi’nce, Kızıltoprak Mahallesi’nde OYAK Spor Tesisleri içinde inşa edilen, Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi Aralık ayı içinde hizmete açılacak. Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi’nde, üç adet güreş minderi, fitness salonu, duş, soyunma ve sağlık odaları bulunuyor. Recep Gürbüz’ün,1988’de Kırkpınar Başpehlivanlığı Altın Kemeri’ni, Antalya’ya getiren ilk pehlivan olduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Antalyalı pehlivanlara ilham kaynağı olan rahmetli Recep Gürbüz’ün adını verdiğimiz güreş merkezini, bu ay içinde hizmete açacağız” diye konuştu.



Hürriyet



Bu haber Sabah Egeli'de şöyle yayınladı!


Antalya Muratpaşa Belediyesi'nce Kızıltoprak Mahallesi'nde OYAK Spor Tesisleri içinde inşa edilen, Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi bu ay içinde hizmete açılacak. Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi'nde üç adet güreş minderi, fitness salonu, duş, soyunma ve sağlık odaları bulunuyor. Recep Gürbüz'ün, 1988'de Kırkpınar...