09 / 05 / 2024

Antalya Regnum otelin sahibi kim

Antalya Regnum otelin sahibi kim

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu...

Fikret ve Nurten Öztürk turizm yatırımlarına devam edecek!

Aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratıyor. Öztürk çiftinin her unsurunu bizzat planladığı, Antalya’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Jason Statham Antalya'da kurşun geçirmez villada kalıyor!

Antalya'da çekilen 'Five Eyes' filminde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, kaldığı otelde kameralara yakalandı. Ünlü aktör, Regnum Carya Otel’in en önemli villalarından biri olan Crown villada kalıyor. 

Antalya Kaş'taki kaçak otel Meclis gündeminde!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Kaş’ın 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj tesislerine ilişkin yıkım kararı aldı. Alınan yıkım kararına karşı otelin hâlâ faaliyet gösterdiğini kaydeden CHP'li vekil Rafet Zeybek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Antalya’daki iki otelin kaçak kısımları yıkıldı!

Antalya Kemer’de iki otelin imara aykırı olarak inşa edilen kısımları yıkıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, imara uygun olmayan yapılaşmalara izin vermeyeceklerini söyledi.

Uzan Grubu'nun Antalya'daki oteli satıldı!

Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı otel satışa çıktı. TMSF'nin el koyduğu yıllardır atıl halde duran otelin yarım kalan inşaatı tamamlandı.

Manavgatlı vatandaşlar 5 yıldızlı otelin tesislerini yıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı otelin günübirlik alanı işgal ettiğini iddia eden, aralarında muhtarların da olduğu 5 mahalleden yaklaşık 100 kişi otele ait tesisleri yıktı.

Antalya Vera Mare Resort Otel 178.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Tentur’a ait Antalya Serik’teki Vera Mare Resort Otel icradan satılıyor. Satış bedeli 178.8 milyon TL olarak belirlenen otelin ihalesi 12 Eylül 2018 günü gerçekleşecek.

Temay Temizlik'ten Antalya Manavgat'a 280 odalı otel!

Temay Temizlik, Antalya Manavgat'ta 280 oda ve 560 yatak kapasiteli otel inşa etmeye hazırlanıyor. Otelin 2019 sonunda hizmete açılması hedefleniyor..

Antalya Gümüş Han Otel açıldı!

Cemal Bozkır ve Nihat Duman Korkuteli tarafından Antalya'da inşa edilen Gümüş Han Otel açıldı. Otelin toplamda 52 odalık geniş kapasitesi var.

Antalya Sirrus Town 2020'de açılacak!

Antalya Lara Kemerağzı'nda iki blok halinde yapılan rezidans, Sirrus Town adıyla turizmin hizmetinde olacak. Sirrus Town, 487 oda 1092 yatak kapasiteli olarak dizayn ediliyor. Otelin 2020 yılında açılması planlanıyor.

Antalya Demre'de 2 milyon 750 bin dolara satılık 5 yıldızlı otel!

Antalya ilinin Demre ilçesinde inşaatı yüzde 20 tamamlanmış 5 yıldızlı otel satışa çıkarıldı. 250 oda ve 500 yatak kapasiteli otelin fiyatı 2 milyon 750 bin dolar olarak belirlendi.

Halk Bankası, Antalya Mardan Palace Otel'in yeni sahibi!

Antalya’da bulunan Mardan Palace otelin bugün yapılan icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı. 719 milyon liraya satışa çıkan oteli Halk Bankası 360 milyon 50 bin TL bedel ile kazandı.

Antalya Regnum otelin sahibi kim Haberi

Antalya Regnum otelin sahibi kim


Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak. Şimdiden dolu.


İkisi de öğretmendi. 12 Eylül mağduru olmaları onlara girişimciliğin kapısını açtı. Madeni yağ ticareti ile başladılar, akaryakıt sektörünün en önemli markalarından OPET’i yarattılar. Nurten ve Fikret Öztürk, OPET’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra çocukları için yeni bir sektöre yelken açtı. Hobi olarak golf oynarken Karya Golf Kulübü’nün tamamını, National Golf Kulübü’nün ise yüzde 50’sini alan Öztürk ailesi, şimdi de zincir otel işletmeciliğine 250 milyon dolar yatırımla açtıkları Antalya Regnum ile ilk adımı attılar.


Akaryakıt sektörünün duayeni Fikret Öztürk, ve tüm...