03 / 05 / 2024

Antalya Rixos The Land of Legends ne zaman bitecek

Antalya Rixos The Land of Legends ne zaman bitecek

Accor Hotels Group, Rixos'a ortak oluyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler sürüyor.

The Love Collection Antalya yüzde 50'si peşin, kalanı teslime kadar taksitle satışta! Yeni proje! 

The Love Collection Antalya projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki The Love Collection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

The LifeCo, BAE'de yeni merkez açacak!

Bodrum ve Antalya tesislerinden sonra iki yıl önce 3 milyon dolarlık yatırımla Phuket/Thailand'da bir merkez açan The LifeCo, global bir marka olmayı hedefliyor. Şirket, 2020’de ilk etapta BAE'de yeni bir merkez açacak.

Sur Yapı Antalya'ya Türkiye’nin En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi ödülü!

Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi Sign of the City Awards'ta devam eden kentsel dönüşüm projelerinde “En İyi Kentsel Dönüşüm” projesi seçildi...

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı ve tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.

Evrim Kırmızıtaş'a Antalya'da 2 ödül birden!

Evrim Kırmızıtaş Başaran bu sene Antalya Rixos Premium Belek'de gerçekleştirilen Re/max kongresinde ödüllere doymadı.

Rixos, Mardan Palace'a talip!

Antalya Kundu'daki hacizlik olan Mardan Palace Hotel, Rixos Oteller Grubu’nun işletmesine geçiyor.

Antalya Rixos The Land of Legends 2019'da tamamlanacak!

Accor Hotels Group, Rixos'a ortak oluyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler sürüyor.

Antalya The Land of Legends Theme Park Temmuz'da açılıyor!

Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land of Legends Theme Park, Antalya'da Temmuz ayında açılıyor. Projenin tüm etapları tamamlandığında 4 milyar TL'lik yatırım olacağı öngörülüyor.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Disneyland’a rakip!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya Belek’te 1 Temmuz’da kapılarını açacak ‘The Land of Legends Theme Park’ hakkında bilgi verdi. Tamince, yeni bir destinasyon yarattıklarını söyledi.

Antalya Rixos The Land of Legends ne zaman bitecek Haberi

Antalya Rixos The Land of Legends ne zaman bitecek

Bünyesinde Swissotel, Raffles, tbis ve Novotel gibi markalar bulunan ve bugün 4 bin 100 otele sahip olan Accor Hotels Group, Rixos ile flört ediyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler yürütülüyor. Aldığımız bilgiye göre görüşmeler yakın zamanda tamamlanacak ve turizm sezonu açılmadan da hisse devri yapılacak. 


İlk otelini Rixos adıyla 2000 yılında Antalya'da açarak konaklama sektörüne adım adan Fettah Tamince, kısa sürede Rixos Hotels Grubu'nu Türkiye'nin yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinde de otelleri olan bir turizm şirketine dönüştürdü. Bugün 10'u Türkiye'de olmak üzere 25 oteli bulunan gruba dünyanın önde gelen oteller zinciri AccorHotels Group'un talip olduğu tüm sektörde konuşuluyor. Dünyanın 100'e yakın ülkesinde faaliyet gösteren ve Raflles, Fairmont, Swissotel, Puliman, İbiş ve Novotel gibi...