29 / 04 / 2024

Antalya rus yatırımı

Antalya rus yatırımı

ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, Milliyet Akdeniz Gazetesi'nin Antalya Ekonomisiyle ilgili sorularını yanıtladı. Erdoğan, Rusya krizinden emlak ve inşaat sektörünün etkilendiğini vurguladı.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Antalya'ya tatile gelen ya yatırım yapıyor ya da ev alıyor!

Tatilcilerin gözdesi olan Antalya, konut satışı ve yatırım konusunda da yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor.

Rusya konut yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Koronavirüs salgınının geride kaldığı 8 ayda Rus vatandaşlar Türkiye'de konut yatırımından vazgeçmiyor. Rusya Türkiye'de konut yatırımı yapan ilk 3 ülke arasında yer alıyor. 

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Ruslardan Bodrum'daki turizm tesislerine 300 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum, Rus iş insanlarının radarına girdi. Öyle ki Ruslar bu bölgede bulunan turizm tesislerine yatırım yapmaya başladı. 

Antalya'da gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgeler!

Türk Emlak Haber Ajansı Antalya Bölge Temsilcisi İlker Ay, Türkiye'nin turizm kentlerinden Antalya'nın gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgelerini sıraladı.

Konut yatırımında tercih edilen ilk 5 şehir!

Türkiye’de en çok satılık daire aranan ilk 5 şehir sizler için araştırıldı. Konut yatırımındaki gelişimi gösteren analizler sonucunda Ekim ayı verilerine göre en çok konut aranan 5 il İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Aydın oldu.

Antalya Havalimanı'na 450 milyon avroluk terminal yatırımı!

Fraport AG Üst Yöneticisi (CEO) Stefan Schulte, ''Antalya Havalimanı'na bugüne kadar 450 milyon avronun üzerinde terminal yatırımı yapıldı'' dedi.

Antalya rus yatırımı Haberi

Antalya rus yatırımı

ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, Milliyet Akdeniz Gazetesi'nin Antalya Ekonomisiyle ilgili sorularını yanıtladı. 

Rusya krizinden inşaat ve emlak sektörleri de etkileniyor mu?

İnşaat sektörünü ciddi etkiledi zaten. Ev almak insanların birinci derece ihtiyacı değil. Ev yenileme yeniden alma işi sonraki plana atılabilen bir iş. İhsanlar önce karnını doyurmak istiyor. Ev ihtiyacı varsa bile onu öteleyebiliyor. İnşaat sektörü de otomatik etkilendi. Daha önce mülk edinen Rusların mülk alma işi bitti. Tam tersine buradaki mülkünü satıp Rusya'da kendine mülk arama trendine girdiler. 


Dolar-ruble paritesinden dolayı Rusya'da gayrimenkul fiyatları da düşmüş. Tersine bir ticaret başlamış. Konut kredi faizlerinin yüksek oluşu da sektörü bir hayli etkiledi. 0.80'lere düşen kredi oranları şu anda sanıyorum 1.20'ere çıktı. Bu da satışları düşürdü. 


'Sosyal sorumluluk önemli' 


Geçmişe göre, sosyal politikalar açısından şirketlerin durumunu...