17 / 05 / 2024

Antalya Stadı açıldı mı

Antalya Stadı açıldı mı

Antalya Stadı elektriğini kendi üretecek. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Antalya’da inşa edilen 33 bin kişilik stadyum, elektriğini kendisi üretecek.

Senegal Stadı açıldı!

Senegal'de Türk şirketinin hayata geçirdiği 50 bin kişilik Senegal Stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Katılım'ın 32'nci şubesi Antalya'da açıldı!

Türkiye’de farklı yerlerde şubeleşme çalışmalarına devam eden Emlak Katılım, yeni şubesini Türkiye turizminin önemli şehirlerinden Antalya’da hizmete açtı.

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Antalya Çukurbağ Yarımadası imara açıldı!

Antalya’nın Kaş ilçesindeki doğal sit alanı statüsünde olan Çukurbağ Yarımadası'ndaki iki büyük parsel, geçtiğimiz ay çıkan yangından sonra, ‘eko-turizm’ niteliği verilerek imara açıldı.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Estudiantes de La Plata'nın yeni stadı açıldı!

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

Antalya Muratpaşa'ya 2 yeni muhtarevi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Gebizli ve Zümrütova mahallelerine muhtarevi inşası için çalışmalar başlatıldı. 

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Antalya Stadı açıldı mı Haberi

Antalya Stadı açıldı mı

23 Haziran 2013’de temeli atılan ve 100. Yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu alanda inşa edilen stadyumun Nisan 2015’de tamamlanması hedefleniyor.


Yapımı hızla devam eden 33 bin kişilik Antalya Stadyumu, antik kentlerden esinlenilerek arenaya benzetildi ve 360 derece tam daire olarak tasarlandı. Rengi ise kırmızı-beyaz olacak.


Stadın çatı bölümü ise özel olarak hazırlanıyor. 16 bin metrekarelik çatı ile tüm tribünlerin üzeri kapatılacak. Çatının 13 bin metrekarelik bölümünde yer alacak güneş enerji panelleri ile elektrik üretilecek, stat kendi enerjisini karşılayacak. Ayrıca çatının 5 bin metrekarelik bölümü çimlerin güneş alabilmesi için şeffaf malzemeden yapılacak.


UEFA kriterlerine uygun şekilde hazırlanacak statta 44 loca bulunuyor. 8 bin metrekarelik ticari alanın da yer alacağı statta bin 200 araçlık otopark yer alıyor. Stat, maç olmadığı günlerde ise faal olan bir...