14 / 05 / 2024

antalya şubat 2020 konut satışı

antalya şubat 2020 konut satışı

ANTMUTDER Başkanı Atılgan Sert, yabancılara konut satışında ilk sıralarda yer alan Antalya’nın virüsten etkilendiğini söyledi. Sert, satışlarda azalma olduğunu ve olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Hal fiyatları belli oldu! Patates, portakal, kuru soğan ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Antalya Hali'nin sebze ve meyve fiyat listesi belli oldu. Halde patates, portakal, kuru soğan ne kadar? İşte diğer sebze meyve çeşitleri 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Antalya Hal fiyatları açıklandı! Patates 3 lira, kuru soğan 5 lira! İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Antalya Hali'nin sebze ve meyve fiyat listesi yayımlandı. Halde patates 3 lira, kuru soğan 5 lira fiyata satışa sunuldu. İşte diğer sebze meyve çeşitleri 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Antalya Hali'nde fiyatlar düştü! Patates, biber domates, kuru soğan ne kadar? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi...

Antalya Hali'nin sebze ve meyve fiyat listesi açıklandı. Peki halde Patates, biber domates, kuru soğan ve diğer sebze meyve çeşitleri ne kadar? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi...

1207 Antalya Şubat 2022'de teslim!

Ekpa İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen 1207 Antalya'da yer alan konutların inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Projede yer alan konutların teslimi Şubat 2022'de yapılacak.

Çin'de konut fiyatlarındaki artış yavaşladı!

Çin'de Ekim'de konut fiyatları yavaşlamaya başladı. Ülkede Şubat 2020'den beri en yavaş artış yaşandı.

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 20.7 arttı!

TÜİK'in şubat ayına ilişkin 'ücretli çalışan istatistikleri'ne göre; sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı Şubat 2020'de 12 milyon 2 bin 495 kişi iken, bu yıl şubatta yüzde 5,1 artışla 12 milyon 614 bin 757 kişiye yükseldi.

İznik Gölü’ndeki imar planı değişikliğine mahkemeden dur kararı!

Bursa 2'nci İdare Mahkemesi, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 25 Şubat 2020 tarihinde kabul edilen İznik Gölü Nazım İmar Planı’nın yürütmesinin durdurulması kararını verdi.

Antalya'da iş yerini kapatan esnaflar meclis gündeminde!

Antalya ilinde Mart 2020-Şubat 2021 tarihleri arasında iş yerini kapatan esnaflar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Brent petrolün varil fiyatı 59 doları gördü!

Brent petrolün varili 59,01 dolarla 21 Şubat 2020'den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Torunlar GYO Antalya arsaları yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Antalya arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Noterlerde 2020'de 600 milyon TL'lik işlem kredi kartıyla yapıldı!

Adalet Bakanlığı, 3 Şubat 2020'de hayata geçirilen "Noterlik İşlemlerinde Güvenli Ödeme Sistemi ve Noter Ücretlerinin Kredi Kartı ile Ödenmesi" uygulaması kapsamında 597 milyon 592 bin 328 TL'lik işlemin kredi kartıyla yapıldığını belirtti.

antalya şubat 2020 konut satışı Haberi

antalya şubat 2020 konut satışı

Antalya konut satışında ve yabancılara konut satışında Türkiye'de hep ilk sıralara yerleşti. Ancak korona virüs her sektörü etkilediği gibi konut satışlarını da vurdu. Antalya Ekspres'ten Dilan Eray'ın haberine göre; Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert, turistin ülkemize gelmediğini dolayısıyla konut satışının da gerçekleşmediğini belirterek satışlarda azalma olduğundan bahsetti. Zaman geçtikçe satışların daha da azalacağına dikkat çeken Sert, sektör olarak da imalat noktasında sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, yurtdışından malzeme gelmediğini anlattı.

‘AZALMA DEVAM EDECEK’

Korona virüsten ötürü ülkeye gelen turist sayısının düştüğünü ve bu durumun yabancı konut satışlarını da etkilediğinden bahseden Sert, “Sanki kapılar kapanmış gibi şu anda yabancıya konut satışı hiç yok. Virüsten dolayı turizmin de iyi gideceğini düşünmüyorum. Tedbirler alınıyor ama muhtemelen bir sekteye uğrama söz konusu olacak. Bununla beraber inşaat noktasında...