05 / 05 / 2024

antalya sulama tesisi son durum

antalya sulama tesisi son durum

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Finike'de yaptırılan kapalı sistem sulama tesisi tamamlandı.

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Crystal Daisy için start verildi! Antalya'ya 137 odalı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi için resmen düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak proje, Antalya Serik'te hayata geçirilecek.

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Alanya Hasta Yakınları Tesisi'nin kaba inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya’da inşa edilen Hasta Yakınları Sosyal ve Kültürel Tesisi’nin kaba inşaatı bitti. Tesisin yakın zamanda hizmete açılması planlanıyor.

TOKİ Antalya 583 konut ihalesi yarın!

Antalya İli, Serik İlçesi, Yukarıkocayatak Mahallesi 583 Adet Konut, 1 Adet Camii ve 1 Adet Kültür Tesisi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Antalya Serik'e lojistik merkez inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, çalışmalarını daha hızlı ve verimli sürdürebilmek amacıyla Serik’in Eminceler Mahallesi’ne depolama tesisi inşa ediyor.

Afyon Selevir Modern Basınçlı Sulama Tesisi'nin temeli atıldı!

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde inşa edilecek olan Selevir Modern Basınçlı Sulama Tesisi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Alanya Hasta Yakınları Tesisi 3 milyon TL'ye yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya Alaattin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında inşa edilen Hasta Yakınları Kültür ve Sosyal Tesisi'nde sona gelindi. Projenin çalışmaları hızla sürüyor.

Alanya Hasta Yakınları Tesisi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Alanya Hasta Yakınları Kültür ve Sosyal Tesisi inşaatı son sürat devam ediyor.

antalya sulama tesisi son durum Haberi

antalya sulama tesisi son durum

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatı üzerine ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilen Finike Kapalı Sistem Sulama Tesisi, Arif, Yalnız, Gökbük, Gökçeyaka mahallelerinin tarımsal sulama ihtiyacını karşılayacak. Sulama tesisiyle daha önce açık kanal sulama tesisinde meydana gelen kayıp kaçakların önüne geçilecek.


6 BİN DÖNÜM ARAZİ SULANACAK


ASAT Sulama tesisinde kot kazanmak için eski açık kanala ait su alım noktasından yaklaşık 400 metre yukarıya bent yaptı. Bu çelik boru içerisinde suyun yüksek basınçla daha kolay ve hızlı taşınmasını sağladı. Güneş enerjisiyle çalışan tesis bir cep telefonu vasıtasıyla uzaktan kumanda edilerek bent kapağının açılması ya da kapanması sağlanabiliyor. Tesis inşaatında 12 bin metre uzunluğunda her biri yaklaşık 1 ton ağırlığında 600'lük ve 450'lik çelik borular döşendi. 56 noktaya su alım vanası bağlandı. Sulama...