03 / 10 / 2024

Antalya tapulu arazi

Antalya tapulu arazi

Antalya'nın Serik ilçesinde, tapulu arazisinden yol geçtiğini iddia eden kişi açtığı davayı kazandı, demir bariyerlerle yolu trafiğe kapattı.

Milli Emlak, yüzde 20 indirimle 2 konut ve 19 adet arsa ile arazi satıyor! 

Milli Emlak, Burdur ve Antalya'da yüzde 20 indirimle 2 konut ve 19 adet arsa ile arazi satıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya ve Muğla'da 2 adet arsa, 2 adet arazi ve 4 iş yeri satılıyor! 

Antalya ve Muğla'da 2 adet arsa, 2 adet arazi ve 4 iş yeri, Belediyeler tarafından satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Antalya’da 22 adet arsa ve arazi satılıyor

Milli Emlak, Antalya’da toplam 22 adet arsa ve araziyi taksitle satışa çıkardı. İşte 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa bunulan gayrimenkullerle ilgili tüm ayrıntılar…

SGK, 7 ilde arsa, arazi, konut, lojman ve bina satıyor! Ankara ve İstanbul'da aralarında! 

SGK, Ankara, Antalya, Diyarbakır, İstanbul, Kahramanmaraş, Mersin ve Şanlıurfa'da yer alan arsa, arazi, konut, lojman ve binaları satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli ve Antalya'da 2 arsa, 2 konut ve 1 arazi satılıyor! 

Kocaeli ve Antalya'da 2 arsa, 2 konut ve 1 arazi satılıyor. Belediyeler satış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Yabancıların gözü şimdi de o şehirde! 1 yılda bin dönüm arazi satıldı!

Gayrimenkul yatırımlarında en dikkat çeken şehirler arasında yer alan Antalya'dan sonra, yabancıların bir şehirden daha kapış kapış arsa ve arazi aldığı belirtildi. İşte yabancıların gözünü diktiği ve 1 yıl içerisinde bin dönüm arazi alımı yaptığı o şehir...

2 şehirde 40 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

İzmir ve Antalya'daki 40 adet arsa ve arazi satışa sunuldu. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

Hisseli arsa, tarla, arazi alınır mı?

Arsa, tarla ve arazi yatırımlarına ilgi gittikçe artıyor. Bu konuda Yatırımcıların kafasını en çok karıştıran konulardan biri de hisseli tapulu arazilerin doğru bir yatırım olup olmadığı. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, hisseli alımları tavsiye etmediğini belirterek bunun nedenlerini de açıkladı.

'Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı' diyen gayrimenkul uzmanı Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı!

Arsa veya arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de "Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı" diyerek, Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı.

İki ilde yüzde 20 indirimle arsa, arazi ve zeytinlik fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Antalya ve Adıyaman'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak. Antalyalıların merakla beklediği şehir hastanesi 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi.

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Antalya tapulu arazi Haberi

Antalya tapulu arazi

Antalya'nın Seril İlçesi Orta Mahallesi'nde yaşayan Mustafa Keskin, tapulu arazisinden yol geçtiğini iddia ederek dava açmıştı. Dava, Keskin'in lehine sonuçlandı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre Keskin, demir bariyerlerle yolu trafiğe kapattı ve "Özel Mülk Girilemez" tabelasını astı.

Bölgede bulunan esnaf ise duruma çözüm bulunmasını...