29 / 04 / 2024

Antalya Tekel arazisi satışı

Antalya Tekel arazisi satışı

Antalya'da özelleştirme kapsamında olan.eski Tekel arazisinin satışı, Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) kararıyla onaylandı. Sevda Mesci, 'Orada bir iş yapılabilmesi için mahkeme sonucunun beklenmesi gerekir' dedi.

Antalya Tekel arazisinin satışı onaylandı!

İhaleyi alan firmayla satış sözleşmesini imzalamak üzere Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na yetki verilirken, araziye ilişkin daha önce açılan davanın avukatı Sevda Mesci, "Orada bir iş yapılabilmesi için mahkeme sonucunun beklenmesi gerekir" dedi.

Antalya'daki Tekel arazisinin satışı onaylandı!

Antalya Tekel arazisinin satışı onaylandı. Antalya'da özelleştirme kapsamında olan eski Tekel arazisinin satışı, Özelleştirme Yüksek Kurulu ( ÖYK ) kararı ile onaylandı. Davanın avukatı Sevda Mesci konu ile ilgili açıklama yaptı.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Antalya'da sanayicilerin arazi sorunu görüşüldü!

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Tarım arazisi de imara açılamıyor” dedi.

Antalya Serik'te 17.5 milyon TL'ye satılık tarım arazisi!

Serik 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Antalya ili, Serik ilçesi, Berendi Mahallesi'nde yer alan 10 adet tarım arazisini toplam 17 milyon 483 bin 736 TL'ye satıyor...

Antalya Gazipaşa Belediyesi'nin imar değişikliği tepki yarattı!

Antalya Gazipaşa Belediyesi, yaptığı skandal imar değişikliği ile vatandaşın sahildeki arsalarını bir yatırımcının arazisi ile birleştirdi. Yaklaşık 1.7 milyar liralık gelir elde edildi...

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Jet Fadıl'ın Antalya’daki arsasına yine talip çıkmadı!

’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün Antalya Havalimanı yakınlarında bulunan 43 bin 404 metrekarelik arazisi 8 milyon 132 bin liraya satışa çıkarıldı. Ancak ihaleye katılım sağlanmadı.

Jet Fadıl'ın Antalya’daki arsası 8.1 milyon TL'ye icradan satışta!

Kamuoyunda ’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün Antalya Havalimanı yakınlarında bulunan 43 bin 404 metrekarelik arazisi Antalya 10. İcra Dairesi tarafından 8 milyon 132 bin lira başlangıç bedeliyle satışa çıkarıldı.

Antalya Karayolları arazisi çekim merkezi olacak!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 256 milyonluk alt yapı yatırımı yaparken, kent geneline yapılan yatırımın ise 764 milyon lira olduğunu söyledi. 

Antalya'daki Tekel Deposu arazisinin imar planı için dava açıldı!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Dr. Ebru Manavoğlu, Antalya Mevlana Kavşağı'na taşman Büyükşehir Belediyesinin hemen karşısında yer alan 4 bin 900 metrekarelik eski Tekel Deposu'nun imar planını değerlendirdi.

Antalya Otogarı arazisi imar planına itiraz!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Antalya Otogarı arazisini ticari alana çeviren nazım ve uygulama imar planlarına askı süresinde dört itiraz yapıldı.

Antalya'daki eski Tekel deposu yıkılıyor!

ANTALYA'da uzun yıllardır kamuoyunun gündeminde yer alan ve son dönemde madde bağımlılarının mesken tuttuğu eski Tekel Deposu'nda yıkım başladı.

Antalya Tekel Deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı!

Antalya kent merkezindeki eski Tekel deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı. Bina uyuşturucu bağımlılarının mekanı oldu

Kartal Cevizli Tekel Fabrikası üniversite mi oluyor?

İstanbul Kartal'da bulunan eski Cevizli Tekel Fabrikası'nın arazisi CHP'li belediyenin ve halkın park olsun talebine rağmen, eski AKP'li bakanın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu için vakıf üniversite alanına dönüştürüldü.

Antalya Tekel arazisi satışı Haberi

Antalya Tekel arazisi satışı

Antalya Tekel arazisi satışı onaylandı. İhaleyi alan firmayla satış sözleşmesini imzalamak üzere Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na yetki verilirken, araziye ilişkin daha önce açılan davanın avukatı Sevda Mesci, Orada bir iş yapılabilmesi için mahkeme sonucunun beklenmesi gerekir dedi. 


Antalya'da uzun süre belediye meclislerinde tartışılan, bölge halkının da eylemlerine sahne olan Muratpaşa İlçesi Yüksekalan Mahallesindeki 12 bin 669 ada 5 parseldeki 4 bin 900 metrekare yüzölçümlü Tekel arazisinin satışına ilişkin Özelleştirme İdaresi Başkaftlıgtoıın (ÖİB) 12 Mayıs 2014 tarihinde yaptığı ihale, ÖYK tarafından onaylandı. OYK'nun ihaleyi onayladığına ilişkin karar, 22 Temmuz 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Resmi Gazete'de yayımlanan ÖYK kararında şöyle denildi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın 28.05.2014 tarihli ve 3984 sayılı yazısına istinaden TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Antalya İli Muratpaşa İlçesi,...