29 / 04 / 2024

Jet Fadıl'ın Antalya’daki arsası 8.1 milyon TL'ye icradan satışta!

Jet Fadıl'ın Antalya’daki arsası 8.1 milyon TL'ye icradan satışta!

Kamuoyunda ’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün Antalya Havalimanı yakınlarında bulunan 43 bin 404 metrekarelik arazisi Antalya 10. İcra Dairesi tarafından 8 milyon 132 bin lira başlangıç bedeliyle satışa çıkarıldı.



Antalya 10. İcra Dairesi, kamuoyunda ’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün Antalya Havalimanı yakınlarında bulunan 43 bin 404 metrekarelik arazisini satışa çıkardı. Arazinin satış bedeli ise 8 milyon 132 bin lira olarak belirlendi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Antalya’da yaklaşık 18 yıl önce proje üzerinden satışı yapılan, ancak bugüne kadar temeli dahi atılmayan evlerin arsası, parası mağdurlara verilmek üzere icra yoluyla satılıyor.

Mağdurlardan bir kısmının avukatlığını yapan Semih Gökpınar, Fadıl Akgündüz’e ait şirketten 18 yıl önce onut satın aldıklarını ve aradan geçen sürede evlerin temeli bile atılmayınca yasal yollara başvurduklarını anlattı. Hukuk mücadelesi sonunda site yapılacak arazinin icra yoluyla satılmasına karar verildiğini söyleyen Gökpınar, satıştan elde edilecek paranın mağdurlara dağıtılacağının altını çizdi.

Bölgede bulunan arazinin gerçek değerinin 40 milyon liranın üzerinde olduğunu ifade eden Gökpınar, arazinin ilerleyen zamanda satılacağına inandıklarını belirtti. 

İhaleyi takip etmek için gelen birçok mağdur ise satışın bir an önce yapılmasını ümit ettiklerini söyledi. Arazi Antalya 10. İcra Dairesi’nce 8 Ocak’ta yeniden satışa çıkartılacak.


Geri Dön