27 / 04 / 2024

Antalya Güzeloba'da 7 milyon TL'ye icradan satılık dubleks daire!

Antalya Güzeloba'da 7 milyon TL'ye icradan satılık dubleks daire!

Antalya 1. İcra ve İflas Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi'nde 3428 ada, 05 parselde yer alan dubleks daireyi 7 milyon TL'ye icradan satıyor...



Antalya 1. İcra ve İflas Müdürlüğü tarafından Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi, 3428 ada, 05 parselde yer alan 4 numaralı bağımsız bölüm 7 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. İcra ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

İhale ilanı:
T.C. ANTALYA 1. İCRA DAİRESİ
2018/866 ESAS
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi, 3428 Ada, 05 Parsel R /Villa Blok 4 nolu bağımsız bölümün bulunduğu . Sitesinin bazı merkezlere kuş uçumu mesafesi; Denize 90,00 metre, Menekşe Caddesine 245,00 metre, PTT Caddesine 550,00 metre, Güzeloba Kapalı Semt Pazarına 1250,00 metre,.bağımsız bölüm üzerinde betonarme karkas yapı tarzında, bodrum kat + zemin kat + 1 katlı olarak inşa edilmiştir.Martılı Sitenin deniz ile arasında Yürüyüş Yolu Caddesi bulunmaktadır.Denize sınır sayılan bir site olup, bakımlı ve 24 saat güvenlikli bir sitedir. R Blok 4 nolu bağımsız bölüm kuzey - güney ? batı cepheli bir meskendir. İlgili Belediyesindeki 30.12.1997 tarih ve 192 / 22 nolu Yapı Kullanma İzin Belgesine göre bürüt 159,00 M2, net 131,97 m2 yüzölçümlüdür. R Blok 4 Nolu bağımsız 3 + 1 özellikli bir dubleks dairedir. Alt katta salon, mutfak, kiler, tuvalet, antre, üst katta oturma odası, çocuk odası, ebeveyn yatak odası ve banyosu, banyo, hol ve iki adet balkon mahalleri bulunmaktadır.Alt kattaki salon, antre, mutfak döşeme kaplaması doğal granit, ıslak zeminlerin döşeme kaplaması granit seramik, üst kattaki odaların döşeme kaplaması laminat parkedir.Duvarlar ithal kâğıt kaplama, tavan kaplaması saten alçı sıva üzeri plastik badanadır. Islak zemin duvarları tavana kadar seramik kaplamadır. Tavan köşelerinde kartonpiyer bulunmaktadır.Daire giriş kapısı çelik olup, iç kapı kasa ve kanatları ahşap paneldir. Pencere doğramaları PVC olup, ısıcamlı ve panjurludur. Mutfak tezgâhı doğal granit olup, tezgâh alt ve üst dolapları özel yapımdır. Banyoda duşa kabin ve hilton lavabo bulunmaktadır. R Blok 4 nolu bağımsız bölümde borçlu Kamile ERDOĞAN ın oturduğu görülmüştür.
Adresi : Güzeloba Mahallesi Örenköy Caddesi 2306 Sokak Martılı sitesi No.4 R Blok No 4 /4 Muratpaşa / ANTALYA
Yüzölçümü : 43.454,00 m2
Arsa Payı : 225/43454
İmar Durumu : Antalya Muratpaşa Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğünce tanzim edilen 1 / 1000 ölçekli uygulama imar planına göre; Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi, 3428 Ada, 05 Parselin inşaat tarzı ayrık nizam kat adedi 2-3 kat saçak seviyesi kat adedine göre belirlenecek yoldan çekme mesafesi minimum 5,00 metre toplam inşaat alanı 26941,48 M2 olup pansiyonlu tatil evrelir alanında bulunmaktadır
Kıymeti : 7.000.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydındaki gibidir
1. Satış Günü : 20/08/2019 günü 15:15 - 15:20 arası
2. Satış Günü : 20/09/2019 günü 15:15 - 15:20 arası
Satış Yeri : Antalya Adliye Sarayı Zemin kat C blok 1-2-3-4 nolu satış odası
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Satış şartları :
1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir.Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.
2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir. (Alacakları rehinli olan alacaklıların satış tutarı üzerinden rüçhan hakları vardır. Gümrük resmi ve akar vergisi gibi Devlet tekliflerinden muayyen eşya ve akardan alınması lazım gelen resim ve vergi, rehinli alacaklardan sonra gelir.)
3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.
4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.
5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.
6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2018/866 Esas sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.10/06/2019


Geri Dön