14 / 05 / 2024

antalya toki hastane

antalya toki hastane

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani: "İnşaatı devam etmekte olan 16 yeni hastane yapılıyor. Vatandaşımıza en güzel hizmetlerin sunulacağı 5 yıldızlı otel konforunda hastaneleri kazandırıyoruz."..

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

Esteworld yeni hastanesini Antalya’da açacak!

Estetik cerrahi ve saç ekimi gibi alanlarda hizmet veren Esteworld, Ortadoğu ve Avrupa’daki gurbetçilerden sonra Ruslara da hizmet vermek hedefiyle Antalya’da hastane kuracak

TOKİ Antalya'da 4 bin 432 adet konut inşa etti!

Toplu Konut İdaresi tarafından Antalya'da toplam 4 bin 432 adet konut,stadyum, 12 okul, 9 hastane, 3 cami, 2 ticaret merkezi ve 1 yurt inşa edildi...

TOKİ’den Antalya’da turizm çalışanlarına özel proje!

TOKİ, Antalya’nın Yukarıkocayatak Mahallesi’nde turizm sektörü çalışanları için 583 adet konuttan oluşan yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. 

TOKİ Antalya 583 konut ihalesi 28 Şubat'ta!

TOKİ'nin Antalya'nın Serik ilçesinde hayata geçireceği 583 adet konutun ihalesi 28 Şubat 2018'de yapılacak.

TOKİ Antalya Akseki başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Antalya Akseki projesinde yer alan 115 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Antalya Akseki TOKİ başvuruları 29 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Antalya Akseki Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 115 konut için başvurular 29 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Antalya Akseki başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Antalya Akseki başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Proje 115 adet konuttan meydana geliyor.

Antalya Akseki TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Antalya Akseki TOKİ başvuruları 21 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Antalya Akseki sözleşme dönemi!

TOKİ Antalya Akseki projesinde yer alan konutlar için sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Antalya Akseki’de hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Antalya’nın Akseki İlçesi’nde inşa edilen 367 konut için kura çekimi dün gerçekleşti. Kura ile hak sahipleri belli oldu..

Antalya'ya sağlık yatırımı yağmuru!

Sağlık Bakanlığı Antalya’da Aksu, Demre, Kumluca ve Gündoğmuş’ta hastane projelerini hayata geçirecek. Bakanlık toplam 29 proje için çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Gazipaşa'ya TOKİ müjdesi!

Antalya Gazipaşa AK Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Koru ve Bakırlı'da yer alan 172 dönümlük arsanın TOKİ'ye tahsis edildiğini söyleyen Pişkin, Gazipaşalı vatandaşların ev sahibi olacağı müjdesini verdi.

antalya toki hastane Haberi

antalya toki hastane

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, ilçe koordinatörü Osman Dirican, İlçe Başkanı Ragıp Okudan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Serik'te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. îlk olarak inşaatı devam eden Serik Adliye Sarayı'nda incelemelerde bulunan Milletvekili Samani, Adliyenin, iş bitirme süreci 550 gün olarak belirlenmesine rağmen aciliyeti göz önünde bulundurularak 450 günde teslim edilmesi için ihale sürecinin hızlandırıldığını söyledi.Milletvekili Samani beraberindekiler daha sonra Araştırma Hastanesi'ne ek olarak 300 yataklı kadın Serik Devlet Hastanesi'ni ve inşaatı devam eden ek binayı yerinde incelediler .Hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulunan Samani, çalışmaları hakkında Başhekim Uzm. Dr. 

Yusuf Kara'dan, bilgi aldı. Hastanede, başarılı işler yapıldığını ve hastaların memnuniyetini gördüğünü belirten Samani, "Hastaların memnuniyetini görmek bizi de mutlu etti....