29 / 04 / 2024

Antalya'ya 16 yeni hastane kazandırılacak!

Antalya'ya 16 yeni hastane kazandırılacak!

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani: "İnşaatı devam etmekte olan 16 yeni hastane yapılıyor. Vatandaşımıza en güzel hizmetlerin sunulacağı 5 yıldızlı otel konforunda hastaneleri kazandırıyoruz."..



AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, ilçe koordinatörü Osman Dirican, İlçe Başkanı Ragıp Okudan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Serik'te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. îlk olarak inşaatı devam eden Serik Adliye Sarayı'nda incelemelerde bulunan Milletvekili Samani, Adliyenin, iş bitirme süreci 550 gün olarak belirlenmesine rağmen aciliyeti göz önünde bulundurularak 450 günde teslim edilmesi için ihale sürecinin hızlandırıldığını söyledi.Milletvekili Samani beraberindekiler daha sonra Araştırma Hastanesi'ne ek olarak 300 yataklı kadın Serik Devlet Hastanesi'ni ve inşaatı devam eden ek binayı yerinde incelediler .Hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulunan Samani, çalışmaları hakkında Başhekim Uzm. Dr. 

Yusuf Kara'dan, bilgi aldı. Hastanede, başarılı işler yapıldığını ve hastaların memnuniyetini gördüğünü belirten Samani, "Hastaların memnuniyetini görmek bizi de mutlu etti. Hizmet memnuniyeti ile halkın devlete olan güveni artıyor, zor durumda kaldıklarında devletin onların yanında olduğunu hissetmesini sağlıyor" diye konuştu. 



Sağlık alanında yapılan çalışmaları değerlendiren Samani "Eskiden her hasta muayene olamıyordu, şimdi ise hasta tedavi olmak istediği hastaneyi kendisi seçiyor. Sağlıkta, yapılan hizmetlerin tamamının ücretini devlet karşılıyor, sosyal devlet olmak bunu gerektirir. 


Antalya'ya, birçok yeni hastane yapıldı ve birçok hastanenin inşaatı da sürüyor. Gazipaşa'da yeni bir hastanenin temeli atıldı, Alanya'da 300 yataklı Bölge Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor, Manavgat'ta 100 yataklı yeni bir hastane yapılıyor, Serik'te 100 yataklı hastaneye ek bina yapılıyor. Antalya merkezde ise, doğum ve çocuk hastanesi yapılıyor" dedi. 


Millet vekili Samani sözlerini şöyle sürdürdü; Sütçüler'de 300 yataklı bir hastanenin yapımı için her türlü alt yapısı hazırlandı ve TOKİ'ye devredildi. 


Antalya'ya 1000 yataklı Bölge hastanesinin çalışmaları devam ediyor .Kemer ve Korkuteli'de yeni hastanelerin inşaatları devam ediyor. Kumluca'da, hastanenin inşaatı yeni bitti. Finike'de, 135 yataklı Devlet Hastanesi'nin ihale hazırlıkları devam ediyor. Kaş Devlet Hastanesi'nin inşaatı bitmek üzere, Elmalı Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor. Bunun yanında Antalya'da, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri kuruluyor. 


Halka hizmet verecek, inşaatı devam etmekte olan 16 yeni hastane yapılıyor. Bunlar sağlık alanında çok ciddi yatırımlardır. Vatandaşımıza en güzel hizmetlerin sunulacağı 5 yıldızlı otel konforunda hastaneleri kazandırıyoruz" dedi. 


AK Parti Milletvekili Hüseyin Samani ve beraberindekiler Orman Bölge Müdürlüğü ve 252 nolu Servisçiler Kooperatifi ile Serik Sulama Birliği Başkanlığı'nı ziyaret ederek programı tamamladılar. 

Haber Merkezi 


Antalya İleri


Geri Dön