14 / 05 / 2024

antalya hastane proejeler

antalya hastane proejeler

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani: "İnşaatı devam etmekte olan 16 yeni hastane yapılıyor. Vatandaşımıza en güzel hizmetlerin sunulacağı 5 yıldızlı otel konforunda hastaneleri kazandırıyoruz."..

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Manavgat'a 300 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı Antalya'nın Manavgat ilçesine 300 yataklı Devlet Hastanesi inşa ettirecek. Hastane inşaatının kısa sürede başlaması bekleniyor.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Antalya Döşemealtı'na yeni devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki hastane sorunu sona eriyor. 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat ihalesinin 24 Temmuz ayında yapılacağı duyuruldu.

Esteworld yeni hastanesini Antalya’da açacak!

Estetik cerrahi ve saç ekimi gibi alanlarda hizmet veren Esteworld, Ortadoğu ve Avrupa’daki gurbetçilerden sonra Ruslara da hizmet vermek hedefiyle Antalya’da hastane kuracak

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'ye!

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Ön satışta olan projede konutların yanı sıra dev şehir parkı, hastane, okullar, alışveriş merkezi ve caddeler, teknokent ve müzeler bulunuyor.

TOKİ Antalya'da 4 bin 432 adet konut inşa etti!

Toplu Konut İdaresi tarafından Antalya'da toplam 4 bin 432 adet konut,stadyum, 12 okul, 9 hastane, 3 cami, 2 ticaret merkezi ve 1 yurt inşa edildi...

Antalya'ya sağlık yatırımı yağmuru!

Sağlık Bakanlığı Antalya’da Aksu, Demre, Kumluca ve Gündoğmuş’ta hastane projelerini hayata geçirecek. Bakanlık toplam 29 proje için çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Döşemealtı Belediyesi'nden hastane açıklaması!

Döşemealtı Belediyesi, ilçeye kazandırılmak istenen 75 yataklı tam donanımlı Hastane inşaatı ile ilgili açıklama yaptı.

ASV Yaşam Hastanesi'nden Antalya'ya modern hastane geliyor!

Hastanecilikte 20'nci yılını dolduran Yaşam Hastaneler Grubu zincirinin altıncı halkası olan 250 yatak kapasiteli ASV Yaşam Hastanesi, Antalya merkezinde açılıyor.

Antalya Muratpaşa'daki hastane kantinleri kiraya veriliyor!

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Antalya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Antalya Eğitim Araştırma hastanesi, Aşur Aksu Hastanesi ve Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'nin kantinlerini kiraya veriyor.

Antalya Aksu'ya 300 yataklı devlet hastanesi yapılacak!

AKSU Belediyesi'ni ziyaret eden Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, hastane müjdesi verdi. 300 yataklı devlet hastanesinin yapım kararı Resmi Gazete'de verildi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki markiz alan törenle açıldı!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hastane otelcilik hizmetlerinin geliştirilmesi ve tanıtım projesi kapsamında sağlık turizmine yönelik hizmet vermek amacıyla düzenlenen bölüm törenle açıldı.

antalya hastane proejeler Haberi

antalya hastane proejeler

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, ilçe koordinatörü Osman Dirican, İlçe Başkanı Ragıp Okudan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Serik'te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. îlk olarak inşaatı devam eden Serik Adliye Sarayı'nda incelemelerde bulunan Milletvekili Samani, Adliyenin, iş bitirme süreci 550 gün olarak belirlenmesine rağmen aciliyeti göz önünde bulundurularak 450 günde teslim edilmesi için ihale sürecinin hızlandırıldığını söyledi.Milletvekili Samani beraberindekiler daha sonra Araştırma Hastanesi'ne ek olarak 300 yataklı kadın Serik Devlet Hastanesi'ni ve inşaatı devam eden ek binayı yerinde incelediler .Hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulunan Samani, çalışmaları hakkında Başhekim Uzm. Dr. 

Yusuf Kara'dan, bilgi aldı. Hastanede, başarılı işler yapıldığını ve hastaların memnuniyetini gördüğünü belirten Samani, "Hastaların memnuniyetini görmek bizi de mutlu etti....