18 / 05 / 2024

antalya toros

antalya toros

Antalya Büyükşehir Belediyesi sınırlarının bütün ili kapsamasıyla Antalya’nın en ücra köşelerine kadar hizmet götüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, köylerini de ilk kez sıcak asfalt ile buluşturuyor.

Antalya Konyaaltı'nda 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü Konyaaltı'ndaki arsasını ihale ile satıyor. İhale 23 Şubat'ta gerçekleşecek..

Antalya Konyaaltı'da 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü Konyaaltı'ndaki 2 arsayı satıyor. Arsalar için toplam bedel 5.8 milyon TL olarak belirlendi..

Antalya Konyaaltı'nda 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. İmar durumu konut alanı olan gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 862 bin TL olarak belirlendi.

Toros Koleji'nin plan tadilatı iptalini yargı onaydı!

Toros Koleji'nin plan tadilatı iptalini yargı onadı. Antalya 1. İdare Mahkemesi okula yapılan tahsisi ve satışı iptal etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi okul alanının imar plan değişikliğini kabul etti!

Toros Eğitim Kurumları, Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi'ndeki okul alanının 5 bin ölçekli nazım imar planı değişikliğini kabul eden Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 16 haziran 2014 tarihli kararına itiraz etti.

Antalya'nın yayla yolları asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı ile Antalya’nın batı ve doğu ilçelerinde birçok köyde asfaltlama çalışması yapıldı. Toros Dağları’nda ulaşımı kolaylaştırmak için belediye ekipleri seferber oldu...

Antalya'da yurt imar planına iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, AK Parti'nin oy çokluğuyla cemaat yurt ve okul inşaatlarının imar hakları iptal edildi. Meclis'te ayrıca Toros Koloji'nin Arapsuyu Mahallesi'nde yeni yaptıracağı okula ait planlar da iptal edildi.

Toros Bilim Merkezi açılıyor!

Antalya'da hizmet veren Toros Eğitim Kurumları, Toros Akdeniz Koleji’nde bilim merkezi kuruyor. Yaklaşık 150 stanttan oluşacak bilim stantlarında fizik, kimya, uzay, psikoloji ve matematik branşları yer alacak...

Tapu ve Kadastro, 2009'u Antalya'da değerlendirecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Antalya'da çalıştay düzenleyecek

Antalya'da mesire alanına sosyal tesis yaptırılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, mesire alanına sosyal tesis yaptırmak üzere ihale açtı

Antalya Limanı'ndaki eski tekneler kaldırılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yat Limanı İşletme Müdürlüğü, terk edilmiş eski tekneleri kaldırarak limanda görsel kirliliği temizliyor

Antalya Limanı'nın yolcu salonu yenilenecek

Antalya Limanı'nda yolcu salonunun yenileneceği ve yaklaşık altı ay sürecek çalışmalar sırasında gelen yolculara çadırda hizmet verileceği bildirildi

Antalya'daki hazine arazilerine alıcı çıkmadı

Maliye Bakanlığı tarafından Antalya'da özel hastane ile alışveriş merkezi ve ticaret merkezi yapmaya uygun Hazine arazilerine alıcı çıkmadı

antalya toros Haberi

antalya toros

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini 640 kilometrelik sahil bandının yanı sıra, Toros dağlarındaki köylerle de buluşturuyor. “Şehirde ne hizmet varsa köylerde de aynı hizmet olacak” diyen Başkan Menderes Türel’in talimatıyla harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, köy yollarına da ilk kez sıcak asfalt hizmeti veriyor. Büyükşehir ekipleri, Korkuteli’nin Güzle Köyü’ne 2 bin 600 ton sıcak asfalt döktü. Yolları ilk kez sıcak asfaltla kaplanan Güzle Köyü sakinleri, en kaliteli asfaltla kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.


MUHTARDAN TEŞEKKÜR



Güzle Köyü Muhtarı Veli Karakaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ederken, “Antalya’nın en şanslı muhtarlarından biriyim. Büyükşehir, ilk sıcak asfaltı bizim köyümüze döktü. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ise artık sıcak asfalt çalışmasını köylerde de başlattıklarını belirterek, “5...