28 / 04 / 2024

Antalya tünektepe butik otel projesi

Antalya tünektepe butik otel projesi

Menderes Türel, turizm çalışanları ile bir araya geldi. Antalya’nın çok önemli bir turizm merkezi olduğunun altını çizen Türel, bu bilinçle ve ciddiyetle, gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Konut yatırımında Antalya kazandırıyor!

Antalya, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından açıklanan konut fiyat endeksine göre gerçekleşen yüzde 25,4 değer artışıyla son bir yılda en yüksek değer artışı yaşanan şehirlerin başında geldi..

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Antalya Türkbeleni'ndeki işletmeler ihaleye çıktı!

Manavgat’ın akciğeri konumundaki Türkbeleni projesinde yer alan 2 Adet Kır Kahvesi, 2 Adet Kır Lokantası, 6 Adet Büfe-Kafe, Macera Parkı, Survivor Parkuru ve Amfi Tiyatro için ihale yapıldı.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi, yeşilçam yıldızı Türkan Şoray'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin yapımı tamamlandı. Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan merkez 26 Ekim'de açılacak.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, son rötuşların yapıldığı Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin Ekim ayı içinde açılacağını söyledi...

Antalya Türkbeleni projesinin yüzde yüzde 95’i tamamlandı!

2013'te çıkan yangında ciddi zarar gören Türkbeleni, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin projesi ile küllerinden doğuyor. Yüzde 95’lik bölümünün tamamlandığı çevreci Türkbeleni projesi Manavgat’ın yeni çekim ve cazibe merkezi olacak. 

Antalya Türkbeleni projesi açılış için gün sayıyor!

Manavgat’ta düzenlenen iftar yemeğinde açıklamalar yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkbeleni projesinin birkaç ay içinde açılacağını söyledi.

Geleceğin Antalya'sı inşa ediliyor!

Geleceğin Antalyası'nı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği mega projelerle dünya süper ligine çıkmaya hazırlanıyor. Menderes Türel, Boğaçayı, Tünektepe, kruvaziyer liman gibi projelerle kent ekonomisini canlandırarak, on binlerce kişiye yeni istihdam olanakları sunmayı hedefliyor.

Tünektepe Projesi 3. kez ihaleye çıkıyor!

Tünektepe Projesi 3. kez ihaleye çıkacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tünektepe Projesi’ni 19 Nisan Perşembe günü saat 15.00’te üçüncü kez ihaleye çıkarıyor. 

Tünektepe Projesi yeniden ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tünektepe Projesi'nin, geçen yıl yapılan ihalesini iptal etti. Yeni ihale 22 Mart'ta yapılacak...

Tünektepe Projesi ihalesinin kazananı belli oldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Tünektepe Projesi"nin ihalesi, canlı yayında yapıldı.

Antalya Tünektepe projesinin ihalesi canlı yayınlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, simgesel özelliğiyle kente ciddi bir katma değer kazandıracak olan  Tünektepe Projesi’ni 1 Şubat Perşembe günü ihaleye çıkarıyor. İhale canlı olarak yayınlanacak.

Antalya tünektepe butik otel projesi Haberi

Antalya tünektepe butik otel projesi

 Türel, “Hızlı tren, kruvaziyer liman, Boğaçayı, Konyaaltı, Tünektepe projeleri, bunların hepsi yapılacak. Bunlar iş olacak, aş olacak. Antalya geçen 5 yılda 15 yıl kaybetti. Şimdi Mevlana Kavşağı açıldı. Çevreyolu, havaalanı yolu üzerinde yeni kavşaklar yapılıyor. Siz önümüzü açmasaydınız, Menderes Türel’i 2014’te göreve getirmeseydiniz belki de hiçbiri yapılmayacaktı. Bu nedenle destekleriniz çok önemli” dedi. Antalya’nın 2009’da yaşadığı boş vaat filminin şimdi Türkiye versiyonunun oynandığını ifade eden Türel, asgari ücretin 1500 lira olması halinde otellerin yarısı kapanacağını dile getirdi. “Az laf çok iş” dediklerini hatırlatan Başkan Türel, siyaseti halka hizmet için yaptıklarını anlattı.


 MEVLANA KAVŞAĞI’NDAN SEN GEÇMİYOR MUSUN?

Antalya’nın yatırımlarla zenginleşeceğini bildiklerini ve böyle projelerle uğraştıklarını belirten Başkan Menderes Türel, “Vatandaşın önüne doğru dürüst proje koyan yok. Bir de bizim projelerimize insan odaklı...