03 / 05 / 2024

Antalya turistik yerler

Antalya turistik yerler

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, yaşanan artışta Ortadoğu'daki olumsuz olayların büyük etkisi olduğunun altını çizerken, "Rus pazarı Mısır'a uçuşlara izin verirken gecikti. Bu yüzden, özellikle Antalya'ya çok fazla talep oldu.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Kemer'de 12.8 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

T.C. Kemer İcra Dairesi, Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 10 ada 4 parselde yer alan turistik tesisi 12 milyon 840 bin 30 TL'ye satıyor...

Tatilcilerin yönü değişti! Ege'deki o evlere talep arttı!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yazlık evlere talep arttı. Gayrimenkul danışmanı Zafer Nerez, Çeşme, Marmaris ve Kuşadası gibi turistik yerler başta olmak üzere sahil bölgesinde bulunan yazlıkların satış ve kiralanmasında yüzde 12 artış yaşandı.

Isparta, Antalya ve Burdur'da bazı yerler sit alanı ilan edildi!

 Isparta, Antalya ve Burdur illerinde yer alan bazı bölgeler, 1 ile 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edildi.

Antalya Kundu'daki Ters Ev'e 2020'de yeni konsept!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev, 2020 yılı için konseptini değiştiriyor. Geçtiğimiz yıl 15 bin kişi tarafından ziyaret edilen aksiyon evi, 2-20 Mart tarihlerinde yenilenecek.

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Antalya'daki ters eve tatilcilerden yoğun ilgi!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'da bulunan Ters Ev Aksiyon Parkı, tasarımıyla yerli ve yabancı tatilcilerin ilgisini çekiyor. Kış sezonunda yeniden dekorasyon edilecek Ters Ev'de çocuklar için özel alan bulunuyor.

Antalya'daki Ters Ev'e yeni dekorasyon!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev Aksiyon Parkı'nda sezon hazırlıkları tamamlandı. Yeni sezona özel yeni iç tasarımıyla dikkati çeken Ters Ev'de çocuklar için özel alan inşa edildi.

Antalya Adrasan'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turistik Adrasan Mahallesi'ne ilişkin yeni imar planını onay için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdiklerini açıkladı.

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı’nda sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek olan Doğu Garajı Nekropol Alanı Projesi’nde sona gelindi.

Antalya'da 3 önemli turistik alan ihaleye çıkıyor!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki üç önemli turistik alanı 29 Mart'ta ihaleye çıkarıyor...

Kemer'de 75.4 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis ve arsası!

Antalya ili Kemer İlçesi Çamyuva Mahallesi'nde yer alan turistik tesis ve arsası vasıflı gayrimenkul 75 milyon 460 bin 430 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Avrasya GYO Antalya'daki 4 daireyi kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya Alanya'daki 4 eşyalı daireyi Bedelle Avrasya Petrol Ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş.'ye 1 yıllığına kiraya verdi.

Antalya turistik yerler Haberi

Antalya turistik yerler

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, yaşanan artışta Ortadoğu'daki olumsuz olayların büyük etkisi olduğunun altını çizdi. 


Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, yaşanan artışta Ortadoğu'daki olumsuz olayların büyük etkisi olduğunun altını çizerken, "Özellikle Rus pazarı Mısır'a uçuşlara izin verirken gecikti. Bu yüzden, özellikle Antalya'ya çok fazla talep oldu. 


Ancak gelecek yıl aynısının olacağını düşünmüyorum" dedi. Afrika'daki olayların sadece Türkiye'ye turist olarak yansıdığı görüşünün yanlış olduğunu ifade eden Barut, "Mısır 2 aylık kötü bir dönemden sonra, yüzde 40 indirim yapmaya başladı. 


Bu yaz son dakika gelen turistten destek alabilirler, bu fırsatı kaçırmamaya dikkat etmeleri lazım. 'Türkiye'ye de gitmeyelim' demeleri söz konusu. Çünkü Türkiye ,İslam ülkesidir. Diğer ülkelerle bir görüp gelmeyebilirler. Bizim için en hayırlısı bu ülkedeki karışıklığın kalkması. Dünyada ne kadar...