05 / 05 / 2024

Antalya Türkbeleni işletmeleri

Antalya Türkbeleni işletmeleri

Manavgat’ın akciğeri konumundaki Türkbeleni projesinde yer alan 2 Adet Kır Kahvesi, 2 Adet Kır Lokantası, 6 Adet Büfe-Kafe, Macera Parkı, Survivor Parkuru ve Amfi Tiyatro için ihale yapıldı.

Emlak işletmeleri iflasa mı sürükleniyor?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle, işlerine ara veren emlak işletmeleri iflasa sürükleniyor...

Antalya Türkbeleni'ndeki işletmeler ihaleye çıktı!

Manavgat’ın akciğeri konumundaki Türkbeleni projesinde yer alan 2 Adet Kır Kahvesi, 2 Adet Kır Lokantası, 6 Adet Büfe-Kafe, Macera Parkı, Survivor Parkuru ve Amfi Tiyatro için ihale yapıldı.

Manavgat Türkbeleni açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, açılışa hazır hale gelen Türkbeleni Projesi’ni denetledi.

Manavgat Türkbeleni projesi gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ın çehresini değiştirecek olan Türkbeleni  Projesi’nde sona geldi. 

Antalya Türkbeleni projesinin yüzde yüzde 95’i tamamlandı!

2013'te çıkan yangında ciddi zarar gören Türkbeleni, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin projesi ile küllerinden doğuyor. Yüzde 95’lik bölümünün tamamlandığı çevreci Türkbeleni projesi Manavgat’ın yeni çekim ve cazibe merkezi olacak. 

Antalya Türkbeleni projesi açılış için gün sayıyor!

Manavgat’ta düzenlenen iftar yemeğinde açıklamalar yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkbeleni projesinin birkaç ay içinde açılacağını söyledi.

Antalya Türkbeleni Projesi’nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkbeleni Mesire Alanı Projesi'nin temel atma törenine katıldı.

Antalya Türkbeleni Projesi’nin temeli atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’a nefes aldıracak 350 dönümlük Türk Beleni Mesire Alanı Projesi’nin temelini Cumartesi günü atacak.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri 2 ildeki 8 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi, Ankara ve Yalova'daki 8 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhaleleri 13-14 ve 16 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

Antalya Türk İslam Medeniyetleri Müzesi 2018'de açılacak!

Tarihi müze için üst kurul toplandı Antalya Ulu Cami içerisinde yer alacak Türk İslam Medeniyetleri Müzesi kuruluş çalışmaları sürüyor.

Antalya Türk İslam Medeniyetler Müzesi için ilk toplantı yapıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandıracağı en değerli kültürel eserlerden Antalya Ulu Cami içerisinde yer alacak Türk İslam Medeniyetleri Müzesi’nin kuruluş çalışmaları için üst kurul üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Türkmenistanlı iş adamlarına Çukurova'ya yatırım çağrısı!

DEİK Türkiye - Türkmenistan İş Konseyi Başkanı Halil Avcı, Antalya Expo 2016’ya katılacak Türkmen iş adamlarını Adana'ya davet ettiklerini belirterek, iki ülke arasında ekonomik ilişkilerin gelişmesi için çabaladıklarını bildirdi.

Endonezya'ya yatırım yapacak Türk İşadamlarına özel teşvik uygulanacak!

Endonezya’da yabancı yatırımlara yönelik herhangi bir kısıtlama olmadığına dikkat çeken Büyükelçi Wardana, aksine Türk işadamlarının yatırımının memnuniyetle karşılandığını, az gelişmiş bölgelere yapılan yatırımlarda özel teşvik uyguladıklarını söyledi.

Antalya Türkbeleni işletmeleri Haberi

Antalya Türkbeleni işletmeleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı çevreci proje ile 2013'te çıkan yangının ardından yeniden küllerinden doğan 350 dönümlük Türkbeleni Projesi, yenilenen yüzüyle açılış için gün sayarken alan içerisindeki işletmeler de ihaleye çıktı.

5 firma katıldı

Bu kapsamda Türkbeleni Kent Ormanı D Tipi Mesire yeri içerisindeki 2 Adet Kır Kahvesi, 2 Adet Kır Lokantası, 6 Adet Büfe-Kafe, Macera Parkı, Survivor Parkuru ve Amfi Tiyatro işletmesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince açık artırma usulüne göre şartname esasları dahilinde kiraya verilmesine ilişkin ihale 4 Aralık Salı günü saat 10.00’dan itibaren farklı oturumlarda yapıldı. ilan.gov.tr’de ve yerel gazetede duyurulan ihaleye 5 şirket katıldı. Şeffaf bir ortamda yapılan ihalede 10 işletme 24 bin TL ile 66 bin TL arasında değişen muhammen bedellerle ihale edildi.  

Millet...