08 / 05 / 2024

antalya ulaşım çalışmaları

antalya ulaşım çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çılgın proje Boğaçayı ile ilgili bütün STK ve kent dinamiklerinin projeye katkı koymasını beklediklerini söyledi.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Antalya Demre'deki kaçak villa için yıkım çalışmaları başladı! 

Antalya Demre Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villanın yıkım çalışmaları başladı. Villa kısa süre içerisinde yıkılacak.

Kentsel dönüşüm çalışmalarını süratle tamamlayacağız!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını süratle tamamlayacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehirler başta olmak üzere toplu taşıma öncelikli olarak ulaşım sorunu çözülmemiş yer bırakmayacaklarını belirtti.

Giresun'daki yaylaların ulaşım çalışmaları mecliste!

Giresun'daki yaylaların alt yapı ve ulaşım imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı...

Antalya Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı!

ANTALYA'nın büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı.

Niğde-Çamardı arasındaki yol yapım çalışmaları meclis gündeminde!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde-Çamardı arasındaki yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Alanya Oba Stadyumu'nda yol bakım çalışmaları başladı!

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi.

Tekirdağ Malkara'da halı saha yapım çalışmaları incelendi!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Kozyörük Mahallesi’nde Malkara Belediyesi tarafından yaptırılan sentetik yüzeyli çim halı saha yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında yıkım çalışmalarına devam ediyor. Birinci etap kentsel dönüşüm alanında yıkılan bina sayısı 80’e ulaştı.

Erzurum'da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Özellikle, 'Kültür Yolu Projesi' kapsamında Kale çevresindeki kamulaştırma, yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

Mehmet Tevfik Göksu kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Esenler Belediyesi’nin 2014 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu, Meclis tarafından kabul edildi. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 2014 yılında yapılan sosyal, kültürel ve kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Yunusemre Belediyesi Etüt, Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü personeli, kentsel dönüşümde başarıyı yakalamış belediyelerin kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yunusemre Belediyesi Etüt, Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü personeli İzmir Kemalpaşa Belediyesince yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

antalya ulaşım çalışmaları Haberi

antalya ulaşım çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çılgın proje Boğaçayı ile ilgili bütün STK ve kent dinamiklerinin projeye katkı koymasını beklediklerini söyledi. Bazı STK'lann daha projeyi görmeden eleştiriye başlamasına tepki gösteren Türel, "STK'lann baştan her şeye karşı olan yaklaşımları bizim ortaya koyduğumuz hoşgörü ve işbirliğini gayretini, şevkini ortadan kaldınyor" dedi. Kundu-Belek-Expo arasında yeni bir yol açacaklan müjdesini veren Türel, Kundu-Belek arasının 7 dakikaya düşeceğini söyledi. Başkan Türel, belediye tarafından yürütülecek yeni akıllı kart sisteminin sıfır sorun anlayışıyla uygulanacağını, vatandaşlann mevcut kartlarını kullanmaya devam edeceğini açıkladı. Türel, Varsak-Meltem arasında yapılacak 3. Etap raylı sistem hattının temelini 2016'da atacaklarını bildirdi Başkan Menderes Türel, Döşemealtı'ndaki Antalyaspor Tesisleri'nde basın mensupları ile bir araya geldi. Antalya'yı kanatlandıracak projelerin son durumuyla ilgili bilgi veren Türel, basın...