29 / 04 / 2024

Antalya Uncalı Rezidans adres

Antalya Uncalı Rezidans adres

Toplam 56 adet daireden oluşan Antalya Uncalı Rezidans projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Antalya Uncalı Rezidans' da fiyatlar 550 bin TL' den başlıyor.

Haluk Altunkaya'dan Antalya Elmalı’daki rezidans projesine tepki!

Ak Parti Elmalı İlçe Başkanı Haluk Altunkaya, eski otogar alanına yapılmak istenen rezidans ve otopark projesiyle ilgili eleştiride bulundu. 

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Antalya'daki 12 blokluk 11 katlı rezidans inşaatı durduruldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat takip ettiği ve Akdeniz’in en büyük camisi olan Akdeniz Üniversitesi Camii’nin önünde ve Akdeniz Üniversitesi’nin giriş kapısının yanında konumlanan 12 blokluk 11 katlı rezidansın inşaatı durdu mu?

Antalya'daki eski spor alanın yerine AVM mi yapılacak?

Antalya Bahçelievler'deki eski spor alanı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 190 milyon TL bedelle satın alındı. Antalya Barosu avukatlarından Tuncay Koç, "Arsaya rezidans ve AVM yapılabilir" dedi.

Antalya'ya rezidans ve AVM geliyor!

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi Alanı'na yapılan stat sonrasında mahkeme kararının iptal ettiği dev AVM ve , Rezidans yeniden gündeme geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Antalya yerel yönetimlerini yok sayarak, spor alanını turizm ve ticaret alanına çeviren plan değişikliğini onadı.

Antalya Kurşunlu Mezarlığı’na 10 milyonluk sosyal tesis!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Uncalı’da yer kalmaması nedeniyle definlerin yoğunlaştığı Aksu Kurşunlu Kent Mezarlığı’nda vatandaşların son görevlerini kolay bir şekilde yerine getirebilmeleri için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Antalya Şerik'e yapılacak AVM imar planına aykırı mı?

Mülkiyeti Antalya Pamuk ve Narenciye Tanın Satış Kooperatifi Birliği'ne ait olan 2014 yılında ihale edilen 12.8 bin metrekarelik arsaya AVM ve rezidans yapılacaktı. Peki, son durum ne?

Antalya Sirrus Town 2020'de açılacak!

Antalya Lara Kemerağzı'nda iki blok halinde yapılan rezidans, Sirrus Town adıyla turizmin hizmetinde olacak. Sirrus Town, 487 oda 1092 yatak kapasiteli olarak dizayn ediliyor. Otelin 2020 yılında açılması planlanıyor.

En yeni trend balkonlu rezidans!

ABD'li gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams'ın araştırmasında Türkiye'de en çok rezidans projesinin İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da bulunduğu, yeni trendin ise balkonlu rezidans olduğu belirtildi.

Yabancı yatırımcı Antalya’da rezidans projeleriyle ilgileniyor!

Antalya’nın yabancı yatırımcının da gözdesi haline dönüştüğünü belirten Emre Erol; “ Antalya, İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Türkiye’de en çok rezidans projelerinin yükseldiği dördüncü il olma özelliği taşıyor. " dedi.

Antalya yabancı gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu!

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı bir gayrimenkul devi, Türkiye'deki rezidans projelerini mercek altına aldı.Türkiye geneline bakıldığında %75'lik oranla İstanbul'u Ankara, İzmir ve Antalya takip ediyor.

Antalya Uncalı'da konut sahipleri altyapı eksikliğine tepki gösterdi!

Dünyanın en modern konutlarının yer aldığı Uncalı Mahallesi'nin sakinleri altyapı sorunu nedeniyle isyan ediyor. 5 yıldızlı konutların yer aldığı mahallede kaldırım bulunmuyor.

Uncalı Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Logo İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Uncalı Rezidans projesi 12 bin 250 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede toplam 56 adet daire bulunuyor. Peki Uncalı Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Antalya Uncalı Rezidans adres Haberi

Antalya Uncalı Rezidans adres

Antalya Uncalı Rezidans projesinde toplam 56 adet daire bulunuyor. 6 blok şeklinde yükselen proje Antalya İl'i Konyaaltı İlçe' sinde yer alıyor. 


Antalya Uncalı Rezidans projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toplam 12 bin 250 metrekare alan üzerinde yükselen proje Logo İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Antalya Uncalı Rezidans projesinde fitness center, yüzme havuzu, spor salonu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş yolları, otopark bulunuyor.


Antalya Uncalı Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 550 bin TL' den başlıyor ve 675 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler hemen teslim ediliyor. 


Antalya Uncalı Rezidans iletişim

Adres: Haşim İşcan Mahallesi 1306 Sokak No: 25 Antalya

Telefon: + 90 242 242 31 39

Web: http://www.aybakarchitects.com/

Tülay...