02 / 05 / 2024

antalya White World Center bayramda kaça kadar açık

antalya White World Center bayramda kaça kadar açık

White World Center AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, White World Center AVM bayramda açık mı? White World Center AVM bayramda kaçta açılacak?

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Utopia World Hotel'in satış işlemleri başlatıldı!

Utopya Turizm İnşaat'ın sahibi olduğu Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan Utopia World Hotel'in tapu devri işlemleri başlatıldı. 

Alanya Utopia World Hotel 235 milyon liraya satıldı!

Antalya'nın alanya ilçesinde bulunan gözde otel Utopia World Hotel'in satış onayı çıktı. Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. tarafından alınan otelin satış fiyatı 235 milyon lira olarak belirlendi...

Elite World'den Antalya ve Bodrum'a 2 otel!

Coşkun Elik, Elite World markalı oteller zincirini hızla büyütüyor. Önümüzdeki 3 yıl içinde açacağı 4 tesis ile otellerinin sayısı 9'a çıkacak. Elik'in yatırım radarında Antalya ve Bodrum'un yanı sıra Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri de var...

White World Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

White World Center AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, White World Center AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? White World Center AVM bayramda kaçta açılacak?

Elite World, Antalya'da 600 odalı tatil köyü açacak!

Elite World Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Elik ise Antalya'da yer baktıklarını belirterek, "Eğer umduğumuz gibi giderse 600 odalı bir tatil köyü planlıyoruz." dedi.

White World Center AVM bayramda açık mı?

White World Center AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, White World Center AVM bayramda açık mı? White World Center AVM bayramda kaçta açılacak?

Realty World toplantısında gayrimenkul sektöründeki genel beklentiler konuşuldu!

REALTY World Türkiye CEO'su Erginer ve Realty World Türkiye Koordinatörü Kıvılcım bu yıl gayrimenkul sektöründeki genel X beklentileri tesbit etmek üzere Antalya'da bulunan14 franchise ofis sahibi Realty World Brokerları ile toplandı.

Antalya'da Lonicera World Resort Otel projesi için toplantı düzenlenecek!

Sezer İnşaat Otelcilik Tur. Tic. ve San A.Ş. tarafından Lonicera World Resort & Otel projesinin yapılması planlanmaktadır. Halkı bilgilendirmek katkı ve görüşlerini almak için 27 Ağustos 2013 tarihinde toplantı düzenlenecek...

Utopya İnşaat Utopia World Hotel'i İş Bankası'na ipotek etti!

Utopya İnşaat İş Bankası Antalya Şubesi'ne Utopia World Hotel'i ipotek etti

Utopia World Hotel depremzedelere 20 lojman ayırdı!

Utopya Turizm ve Otelcilik, Antalya Alanya'daki Utopia World Hotel'e ait  toplam 100 kişiyi barındırabilecek 20 lojmanını Van'da meydana gelen deprem sebebi ile depremzede vatandaşlara tahsis ettiğini açıkladı

Utopia World Hotel'in değeri 50.4 milyon avro!

Alanya 1. Asliye Hukuk Mahkemesi' nce yaptırılan tespit sonucu Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan 5 yıldızlı "Utopia World Hotel" için 07.06.2011 tarihinde imzalanan bilirkişi raporu ile 50.485.000 AVRO değer tespit edildi

Antalya Tuvana Oteli dünyanın en romantik oteli seçildi!

Antalya Kaleiçi’nde 250 yıllık tarihi Osmanlı evlerinde hizmet veren Tuvana Oteli, World Luxury HOtel Awards tarafındandünyanın en romantik oteli seçildi

antalya White World Center bayramda kaça kadar açık Haberi

antalya White World Center bayramda kaça kadar açık


White World Center AVM bayramda açık mı?

White World Center AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, White World Center AVM bayramda açık mı? White World Center AVM bayramda kaçta açılacak? White World Center AVM bayramda kaça kadar açık?

White World Center AVM, Ramazan Bayramı'nın ilk günü saat 14:00'te açılıyor. Akşam 22:00'de kapanıyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet verecek.


White World Center AVM iletişim:

Adres: Tekelioğlu Cad. Tansaş Karşısı Antalya

Tel: 0242 323 59 19

www.beyazdunya.com.tr


Ceren...