07 / 05 / 2024

antalya yağmursuyu hattı yatırımları

antalya yağmursuyu hattı yatırımları

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nün Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde başlattığı 70 milyon lira değerindeki devasa yağmursuyu inşaat çalışmalarında sona yaklaştı.

Aderan Global'den Antalya'ya 26 konutluk yeni proje! Palma Residence için start verildi! 

Antalya’nın yeni rezidans yaşamı Palma Residence projesi için start verildi. 26 konuttan oluşan proje Aderan Global tarafından hayata geçiriliyor.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Antalya'ya gelen turist sayısı 15 milyonu aştı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada bu yıl Antalya'ya gelen turist sayısının 15 milyonu aştığını dile getirerek, hem gelir hem turist sayısının pandemi öncesi turizmin en yoğun olduğu 2019 rakamlarının üzerinde olduğunu dile getirdi.

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

Antalya'ya turist akını: Hava yoluyla gelen kişi sayısı 4 milyonu geçti

Antalya'ya, 1 Ocak-10 Haziran tarihleri arasında hava yoluyla gelen turist sayısı 2022 senesine kıyasla yüzde 37 yükselerek, 4 milyon 62 bin 891 oldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Antalya'daki Tramvay Hattı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Meydan-Havalimanı-EXPO Tramvay Hattı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Antalya'ya millet bahçesi müjdesi!

Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmeler gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'ya Millet Bahçesi müjdesi verdi.

Antalya’ya Şehir Hastanesi ve Tekno Şehir müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’ya 1000 yataklı Şehir Hastanesi ve Tekno Şehir müjdesinde bulundu. Çavuşoğlu, turizmin başlaması için planlama yapıldığını sözlerine ekledi.

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

Menderes Türel'den Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada bir daha ki dönem Antalya’ya toplu ulaşımda yer altı metrosu geleceğini müjdeledi.

Antalya Yaşam Evi hizmete açıldı!

Antalya'da Sen Varsan Biz de Varız Derneği bünyesinde inşa edilen yaşam evi bağımlılıktan kurtulan gençler için hizmete açıldı.

Antalya'ya 3. havalimanı müjdesi!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Antalya'ya üçüncü bir havalimanı, Batı Antalya Havalimanını yapmak için çalışmalara başladık. Yetmiyor, mevcutlar yetmediği için üçüncüsü gerekli." dedi. 

antalya yağmursuyu hattı yatırımları Haberi

antalya yağmursuyu hattı yatırımları


ASAT Genel Müdürlüğü, dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Antalya’da il genelinde başlattığı yağmursuyu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. ASAT bu kapsamda merkez ilçelerden Kepez’de Varsak ve Gündoğdu Mahalleleri ile Muratpaşa’da Metin Kasapoğlu, Turgut Reis, Tonguç ve Yıldız Caddeleri’nde devasa yağmur suyu drenaj kanalları yapıyor. Yağmursuyu drenaj hattı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

VARSAK’TA SON DURUM

Varsak 1. Etap’ta yağmur suyu drenaj hattı inşaatı büyük bir hızla sürüyor. Yaklaşık 13 bin 700 metre uzunluğundaki drenaj hattının yüzde 95’i tamamlandı. Hattın 10 bin metrelik kısmında 11 farklı ölçüde kapalı betonarme kutu menfez inşaatı yapılıyor. 3 bin 700 metrelik kısmında ise 400, 800 ve 1000’lik çaplarda borular kullanılıyor. 21 milyon liraya mal olması beklenen proje ile Varsak, Karşıyaka, Şelale ve Habipler Mahalleleri’nde yaşanan yağmur suyu sorunu...