20 / 05 / 2024

Antalya Yalçıdibi asfalt çalışmaları

Antalya Yalçıdibi asfalt çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’nın dört bir yanında asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Manavgat’ta Boztepe, Karakaya Mahalleleri grup yolunu asfaltlayan ekipler şimdi de Yalçıdibi'ni sıcak asfaltla tanıştırdı.

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

O ilde 917 bin TL'den başlayan fiyatlarla 4 gayrimenkul satılıyor!

Antalya ili Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Manavgat ilçesi, Yalçıdibi Mahallesi'nde yer alan 4 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mohamed Saleh Hajahja tarafından kuruldu.

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesinde son durum ne?

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında çalışmaların sürdüğü Meltem Bulvarı-100. Yıl Bulvarı arasında kalan kısmın doğu aksına (Eğitim Araştırma Hastanesi önü) sıcak asfalt döküldü. Hızla ilerleyen ray montajı da Eğitim Araştırma Hastanesi kavşağına kadar geldi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi çalışmaları kapsamında Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı önündeki katlı kavşakta asfalt döküm çalışmalarına başlandı. 

Antalya'da 9.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

Kaş İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli Kaş İlçesi Kalkan Yalıboyu Mahallesi 183 ada 3 parsel ve 196 ada 3 parsel ile Antalya İli Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi Beşkavaklar Mevkii 167 ada 27 parselde yer alan gayrimenkulleri 9 milyon 149 bin 229‬ TL'ye icradan satıyor...

Antalya'da 6,5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kaş İcra Dairesi, Antalya İli, Kaş İlçesi, Kalkan Yalıboyu Mahallesi, 196 ada, 3 parselde yer alan ev ve avlu vasfındaki gayrimenkulleri 6 milyon 550 bin 229,3 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Konutta tasarruf yalıtımla başlar!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak, vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisi Antalya’da gerçekleştirildi. 

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri 15 Kasım'da Antalya’da!

İZODER, ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisini Antalya’da 15 Kasım'da gerçekleştiriyor....

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Taşdibi Yarımadası'nın sit statüleri değişti!

Antalya’nın gözde bölgeleri olan Alanya Kalesi, Kaş’ın Patara ve Fırnaz Koyu ile Demre’nin Taşdibi Yarımadası’nda sit sınırları yeniden çizildi.

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, alt yapısını tamamladığı Karşıyaka ve Uzunoluk Mahallelerindeki yollarda asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

Antalya Yalçıdibi asfalt çalışmaları Haberi

Antalya Yalçıdibi asfalt çalışmaları


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Antalya’nın dört bir yanında asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Manavgat’ta Boztepe, Odaönü, Karakaya Mahalleleri grup yolunu asfaltlayan ekipler şimdi de Yalçıdibi Mahallesi’ni sıcak asfaltla tanıştırdı.


Yalçıdibi’nin büyük kısmı dar olan 3 kilometrelik yolu, önce genişletilerek güvenli hale getirildi. Ardından yol sıcak asfaltla kaplandı. Çalışmadan büyük mutluluk duyan mahalle sakinleri başta Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür etti.


Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yollar Şube Müdürü Fatih Taşkın, Yalçıdibi Mahalle Muhtarı Mehmet Kara ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Muhtar Kara, “Yıllardır mahallemizin yolu hizmete aç bir şekilde bekliyordu. Çok şükür bugünleri gördük. Allah herkesten razı olsun” dedi. 




Antalya Büyükşehir...