04 / 05 / 2024

Antalya yangını hasar alan evler

Antalya yangını hasar alan evler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yangın bölgelerinde inşa edilecek konutlarda senet tartışması!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz tarihinde başlayan ve 10 günü geçen bir zamanda söndürülebilen yangında hasar gören afetzedelere evlerinin yeniden yapılması amacıyla “Afet Borçlandırma Senedi” imzalatılmak istendiği iddia edildi. 

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Vaniköy Camii yangını için bilirkişi raporu hazırlandı! 

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar’da bulunan  tarihi Vaniköy Camii’nde yangın meydana gelmiş, cami büyük hasar görmüştü. Yangına yönelik hazırlanan bilirkişi raporuna göre, gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle caminin ait olduğu vakıf yönetimi kusurlu bulundu.

Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı!

İstanbul Altunizade'de oturan Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi...

Antalya Kumluca'da hasar gören evler onarılacak!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca ilçesinde devam eden orman yangınıyla ilgili, "Evlerde, seralarda ve bahçelerde hasar var. Şimdi tespitler yapılıyor. Bu tespitler yapıldıktan sonra bunların telafisini inşallah yapacağız" dedi

Bolu'da otel yangını!

Bolu'nun Göynük ilçesinde Umut Duran'ın işlettiği ahşap otelde, henüz belirlenemeye nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangında otelde büyük hasar meydana geldi.

Eskişehir İnönü'de bir evde yangın çıktı!

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bir evde çıkan yangın maddi hasar meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İnönü ilçesi Dereyalak köyünde bulunan bir evde sobadan çıkan kıvılcım sonrasında yangın başladı.

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı otelde yangın!

Göynük’teki oteldeki yangın saat 08.00 sıralarında başladı. Tadilatta olan Vogue Hotel Avantgarde’nin izolasyon çalışmalarının yürütüldüğü üst katında çıkan yangında alevler kısa sürede çatıyı sardı.

Antalya'da Vogue Hotel Avantgarde Otel'de yangın!

Antalya'nın Kemer İlçesi Göynük Mahallesi'nde tadilatta olan 5 yıldızlı bir otelde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Boş olan oteldeki yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Alınan bilgiye göre, Antalya Kemer ilçesinin Göynük Mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Esenyurt'taki takı fabrikasında yangın!

Esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi Yangın, İstiklal Mahallesi, Büyük Ayazma Caddesi üzerinde bulunan fabrika binasında saat 20.00 sıralarında başladı.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çıkan yangın, hasara neden oldu. Otelde kalanların tedbir amacıyla tahliye edildiği yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Antalya yangını hasar alan evler Haberi

Antalya yangını hasar alan evler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya ilinin Manavgat ilçesindeki Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısı sonrası önemli açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Kurum yaptığı açıklamada, İller Bankası ile Manavgat'ın Belenobası, Tepeköy, Ahmetler, Saraçlı, Şeyhler, Değirmenli, Bucak, Güzelyalı, Hocalı, Gebece, Oymapınar, Iğrışlar ve Merzevi mahalleri için 50 milyon TL finans desteği sağlandığını söyledi.

Yangından etkilenen mahallelelerle de ilgili açıklama yapan Bakan Kurum,  "Evini, ahırını, geçim kaynağı olan hayvanlarını, bahçelerini kaybeden, zarar gören tüm vatandaşlarımızla görüştük. İlk andan itibaren 'Başımızın tacı olan çiftçilerimizin mağduriyetini önlemek için zaman kaybına tahammülümüz yok.' dedik. Bazıları bizim hızımızdan rahatsız olsa da biz 7/24 esasıyla vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için sahada bilfiil çalıştık." dedi.

Konutlar 1 yıldan daha kısa sürede teslim edilecek

Antalya ve Muğla'da...