02 / 05 / 2024

antalya yapex 2017 açıldı mı

antalya yapex 2017 açıldı mı

Antalya'da bu sene 25'incisi düzenlenen "Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı" açıldı.

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

Antalya’da 3 yılda 858 metruk bina yıkıldı!

Antalya’da suç yuvası haline dönen ve güvenlik riski oluşturduğu metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor. 2017 yılından bu yana yıkılan yapı sayısı 858’e ulaştı. En fazla yıkım ise 170 ile Kepez’de yapıldı. 

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Antalya'da kaçak yapıya izin yok!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Altınkale Mahallesi'ndeki  meralarda yer alan 16 yapı yıkıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Altınay, imar barışından 31 Aralık 2017'den önce inşa edilen yapıların yararlanabildiğini söyledi... 

Sur Yapı Antalya projesi 8 yılda tamamlanacak!

2017 yılında 1 milyon 405 bin konutluk bir rekor kıran gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, Türkiye'nin en büyük ve örnek kentsel dönüşüm projesini Antalya'da başlattı. Projenin 8 yılda tamamlanması planlanıyor.

Torunlar GYO Antalya arsaları 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya'daki arsalarının 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM'nin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Avrasya GYO Antalya Türkler Köyü parseli 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporunu yayınladı..

Reysaş GYO 3 gayrimenkulün 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ve Antalya'da yer alan toplam 3 adet 2017 yıl sonu değerlemelerini yayınladı. 

Reysaş 5 ildeki gayrimenkullerin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya, Ankara, İzmir, Düzce ve Adana yer alan toplam 9 adet gayrimenkulün 2017 yıl sonu değerlemelerini yayınladı. 

Antalya'da 2017'de 1.600 çift evlendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğu genel ve özel günlerde yerli ve yabancı çiftlerin bir ömür boyu mutlu olması için nikah akitlerini yerine getirmeye devam ediyor. Geride bıraktığımız 2017 yılı içerisinde 1.600 çiftin resmi nikahı kıyıldı. 

Antalya 2000 Plaza 2017 değerleme raporu!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Antalya 2000 Plaza'ya ilişkin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

antalya yapex 2017 açıldı mı Haberi

antalya yapex 2017 açıldı mı

Antalya'daki  Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı açıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya EXPO Center'da düzenlenen fuarın açılışında, kalkınmanın yerelde başladığını, artık belediyecilikte kavramların değiştiğini belirtti.

Yaklaşık 50 yılın belediyeciliğinde ideolojik belediyecilik olduğunu söyleyen Türel, eskiden belediyeciliğin tamamen farklı kavramlar için özellikle de istihdam ofisi gibi kullanıldığını söyledi. İdeolojik belediyecilik kavramı tarihteki yerini aldıktan sonra belediyeciliğin farklı kavramla tanıştığına değinen Türel, köylerden göçlerle birlikte altyapı belediyeciliğinin başladığını söyledi. Zamanla bunun da hedef kavramı arasından çıktığını ve sosyal belediyeciliğin başladığını belirten Türel, "İnsanımıza yardım öncelikli belediyecilik başladı. Belediyeler eksiksiz projeler üretiyor." diye konuştu.

Son olarak "vizyon belediyecilik" kavramının ortaya çıktığını sçyleyen Türel, geleneklere sahip çıkarak, modern ve çağdaş bilişim çağının gereklerini...