05 / 05 / 2024

antalya zeytinköy kaçak hastane

antalya zeytinköy kaçak hastane

Zeytinköy bölgesinde inşaatı biten özel hastane alanının kaçak bölümleri emsal artışı ile yasalaştırılmak istenirken örnek teşkil edeceğinden kaçağı bulunan oteller adeta pusuya yattı.

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Kaş'taki 3 bin 719 kaçak yapı yıkılacak: İlan verildi, yıkımlar yerel seçimlere kadar tamamlanacak!

Antalya'nın önemli turistik bölgelerinden olan Kaş'ta, aralarında yabancıların da yer aldığı 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı yapılacak. İşte ayrıntılar ve yıkım ile ilgili verilen ilan...

Antalya Demre'deki kaçak villa yıkıldı!

Antalya'nın Demre ilçesinde birinci derecede tarihi ve doğal sit alanı Kekova'da inşa edilen kaçak villa uzun süre gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda hakkında yıkım kararı çıkan villanın yıkımı tamamlandı. 

Kaş Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muratpaşa'da kaçak metruk binanın yıkımı gerçekleşti!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan metruk kaçak binaların yıkımına devam ediyor. 

Antalya Kaş'taki kaçak otel Meclis gündeminde!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Kaş’ın 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj tesislerine ilişkin yıkım kararı aldı. Alınan yıkım kararına karşı otelin hâlâ faaliyet gösterdiğini kaydeden CHP'li vekil Rafet Zeybek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Üçağız Yarımadası'ndaki kaçak villa için yıkım kararı alındı!

Antalya'nın Üçağız Yarımadası'nda, bir İngiliz tarafından İmar Barışı kapsamında Yapı Kayıt Belgesi alınıp inşa edilen kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Antalya Zeytinköy’de dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Zeytinköy bölgesinde şehirleşme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Antalya'da kaçak yapılara geçit yok!

Antalya'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, uydudan bakılıp yapı kayıt belgeleri incelenen ve sıkı saha denetimleriyle tespit edilen kaçak yapılardan 2 bin 100 tanesi yıkıldı.

Antalya'da 654 kaçak yapı yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Antalya'da 654 kaçak yapının yıkıldığı, 1127 kaçak yapının daha yıkılacağı belirlendi.

Antalya Döşemealtı'nda 15 kaçak yapı yıkıldı!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kaçak olduğu 15 yapının yıkımı tamamlandı. Döşemealtı Belediyesi devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Antalya'da kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor!

Antalya Kaş'ta kaçak olması nedeniyle yapıların yıkımına devam ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müfettişleri, uydu üzerinden ve sahada incelemeler gerçekleştirdi.

Antalya'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Antalya Kaş'ta kaçak olduğu belirlenen yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor...

antalya zeytinköy kaçak hastane Haberi

antalya zeytinköy kaçak hastane

Zeytinköy bölgesinde inşaatı biten özel hastane alanının kaçak bölümleri emsal artışı ile yasalaştırılmak istenirken örnek teşkil edeceğinden kaçağı bulunan oteller adeta pusuya yattı. 

Muratpaşa Belediye Meclisi Ağustos ayı oturumunda Zeytinköy bölgesinde bulunan ve inşaatı tamamlanan özel hastane alanı 0,80 emsalden 1 emsale çıkartılmak istenmesi diğer kaçağı otan inşaatların da dikkatini çekmiş durumda.Akdeniz Sağlık Vakfı'na ait olan yeri Yaşam Hastanesi 25 yıllığına kiralarken inşaatı tamamlanan sağlık merkezinin açılışı yapılmaya hazırlanılırken talep edilen emsal artışı dikkatleri bu noktaya çekti. Konu Muratpaşa Belediyesi Ağustos ayı oturumunda gündeme gelirken böylesi önemli konuların görüşüldüğü meclise Başkan Ümit Uysal katılmamıştı.Meclise meclis başkan vekili İbrahim Cephaneci başkanlık ederken CHP grubunun rahatsızlığı ortaya çıkınca madde geri çekilmek istenmiş ancak görüşülmeye başlandığı için geri çekilememişti. Verilen arada da başkan...