12 / 05 / 2024

antalyada binalar yalımsız mı

antalyada binalar yalımsız mı

Emrullah Eruslu, ısıtma ve soğutma için en pahalı enerji türü olan 'elektrik enerjisini' kullanan Antalya halkının yalıtımsız binalar nedeniyle enerjiye üç kat fazla bedel ödediğini söyledi

Zeytinburnu Veliefendi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki son binalar da yıkılıyor! Yeni projeyle 185 bağımsız birim geliyor!

Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etabındaki son 6 bina da yıkılıyor. Söz konusu alanda hayata geçirilecek olan yeni projeyle 185 bağımsız bölümün hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

Cari açığı binaları yalıtarak azaltalım!

Türkiye ısıtma-soğutmaya yılda 10 milyar dolarlık harcama yapıyor. Bunun 7 milyar dolarının yalıtımsız binalardan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, yalıtımın cari açığa ilaç olacağını söylüyor.

Bağcılar'da 4 bin 600 bağımsız birim dönüştü!

Bağcılar Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Erteğin: "Bağcılar Belediyesi olarak hemşehrilerimizle işbirliği yaparak 4 bin 600 bağımsız birimi dönüştürdük. Otoparklı, yeşil alanı olan binalar inşa ediyoruz" dedi.

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın YÜKSEL görevinden istifa etti.

Su yalıtımsız binalar depreme dayanıksız oluyor!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: "Su yalıtımsız binalar, depremde yerle bir olup can alıyor. Su yalıtımı yapılmış olsaydı, Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64'ü ayakta kalacaktı." dedi

Nuh Çimento, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerini belirledi!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., Mustafa YALÇIN ile Hasan SEZER'in Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte üyelerin özgeçmişleri...

Su yalıtımsız binalarda yüksek risk!

Su yalıtımsız binalarda yüksek risk bulunuyor. Canpa Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan depremden korkmadan evlerinde konforlu yaşamak isteyenlerin, öncelikle binalarında su yalıtımı olup olmadığına bakmalarını istedi.

Yalıtımsız binalarda enerji kaybı büyük!

Emrullah Eruslu: Türkiye’de binaların yüzde 84’ine denk gelen 16 milyon binanın hala yalıtımsız olduğunu belirten Eruslu, bu nedenle, yılda 10 milyar dolarlık fazla enerji kullandığını belirtti.

Yalıtımsız binalar 10 milyon dolarlık enerji kaybına neden oluyor!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, Türkiye’de 16 milyon binanın yalıtımsız olduğunu belirterek, “Bu nedenle her sene 10 milyar dolar daha çok enerji kullanıyoruz.” dedi.

Kıştan değil yalıtımsız binalardan korkun!

Kış mevsiminde konut ve işyerlerindeki enerji tüketimini önemli ölçüde azaltmanın yolunun ısı yalıtımından geçtiğini belirten İZODER Başkanı Ferdi Erdoğan 'Kıştan değil yalıtımsız binalardan korkun' dedi.

Yalıtımsız ve hatalı çatılar büyük zarar!

Türkiye genelinde yalıtımsız ve hatalı çatıların ekonomimize maliyeti son 10 yılda tam 26 milyar TL oldu. Yalıtımsız çatıların kaybettirdiği para, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 bütçesinden fazla...

antalyada binalar yalımsız mı Haberi

antalyada binalar yalımsız mı


Eryap A.Ş. CEO'su ve XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, ısıtma ve soğutma için en pahalı enerji türü olan 'elektrik enerjisini' kullanan Antalya halkının yalıtımsız binalar nedeniyle enerjiye üç kat fazla bedel ödediğini söyledi. Eruslu, ısıtma ve soğutma için en pahalı enerji türü olan 'elektrik enerjisini' kullanan Antalya halkının yalıtımsız binalar nedeniyle enerjiye üç kat fazla bedel ödediğini hem de merkezi bir ısıtma ve soğutma sağlamayan cihazlar nedeniyle sağlık sorunlarına neden olan binalarda yaşadıklarını vurguladı. Antalya'da düzenlediği toplantıda Türkiye genelinde, hem de Antalya kentinde yalıtım konusundaki gelişmeler hakkında bilgi veren Eruslu, Antalya'da yalıtımsız binanın yıllık ısıtma ve soğutma harcamasının 14 bin TL düzeyinde hesaplanmış olduğunu anlatarak, "Binalara yalıtım yapılıp enerji verimli hale getirilse bu maliyet 7 bin...