05 / 05 / 2024

antalyada enerjiye harcanan para ne kadar

antalyada enerjiye harcanan para ne kadar

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, ısıtma ve soğutma için en pahalı enerji türü olan 'elektrik enerjisini' kullanan Antalya halkının yalıtımsız binalar nedeniyle enerjiye üç kat fazla bedel ödediğini söyledi...

Demir Grup’tan gayrimenkul ve enerjiye 2,5 milyar TL’lik yatırım!

Demir Grup gayrimenkul ve enerjiye 2,5 milyar TL’lik yatırım planlıyor. Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “2018 ve 2019 Demir Grup için yatırım yılı olacak” dedi.

Üsküdar'da atıklar enerjiye dönüştürülecek!

Üsküdar Belediyesi’nin geri dönüşüm alanında geliştirdiği "Atıklarınız Çöp Olmasın Enerjiye Dönüşsün'' temalı yeni toplama modeli için anlaşma sağlanan 8 firmayla protokol imzalandı.

Fuar İzmir Projesi harcanan miktar eleştirildi!

Başak Yasemin Arel, açıldığı günden beri tartışma konusu olan Fuar İzmir için, “Buraya harcanan 900 milyon lirayla İzmir’in ulaşım, alt yapı ve geri dönüşüm gibi sorunları çözülürdü” diye konuştu

Polat Holding'ten yenilenebilir enerjiye 2 milyar dolar yatırım!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Yenilenebilir enerjiye 2 milyar dolar yatıracağız. İş artık para kazanmaktan çıktı, biraz ‘ideal’ ve ‘kalbi’ kısmı ağır basan bir iş oldu” diyor.

Dünyada yenilenebilir enerjiye 25 yılda 7 trilyon dolar yatırım yapılacak!

Uluslararası Enerji Ajansına göre, dünyada yenilenebilir enerjiye 25 yılda 7 trilyon dolar yatırım gerçekleştirilecek ve Çin, 2040'ta yenilenebilir enerjide en büyük pazar olacak.

Sahraaltı Afrika’da Enerjiye Erişim Konferansı düzenlendi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, İstanbul’da G20 bünyesinde düzenlenen "Sahraaltı Afrika’da Enerjiye Erişim" konulu konferansta konuştu.

GAP'ta yenilenebilir enerjiye ilgi arttı!

GAP BKİ Başkanvekili Açıkgöz, "Bölgede son yıllarda farkındalık oluşturma açısından çok sayıda çalışma yaptık. Güneydoğu illerinde yenilenebilir enerjiye yoğun ilgi var" dedi.

Pamuk işleyen Pakmil, enerjiye de yatırım yapıyor!

Linter pamuk üretimi gerçekleştiren Pakmil, enerjiye de yatırım yapıyor. Pakmil Genel Müdürü Rafet Milli. 2014 yılında planladıkları enerji yatırımlarını 2015 yılının Haziran ayında devreye almayı beklediklerini kaydetti.

Bosch’tan sürdürülebilir enerjiye destek!

Bosch’un yüksek verimli güneş kolektörleri ile sürdürülebilir enerjiye destek veriyor. Bosch güneş kolektörleri, maksimum enerji tasarrufu ve güneşten en yüksek verimi elde etme imkanı sağlıyor.

Ulaşıma harcanan para iki kat arttı!

Türkiye 2003’te kazandığının yüzde 26’sını ev kirasına harcarken konut üretiminin artmasının da etkisiyle bu rakam 2013’te yüzde 24’e geriledi. Ancak ulaşıma harcanan para yaklaşık iki kat artarak yüzde 17’ye fırladı

Halil Mazıcıoğlu: Enerjiye yatırım yapmak isteyenlere yol açılıyor!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, rüzgar enerjisinde dünyanın yenilik peşinde olduğunu bildirdi. Enerjiye yatırım yapmak isteyenlere yol açılıyor...

Yenilenebilir enerjiye her yıl 550 milyar dolar yatırım yapılmalı!

Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ajansının ( IRENA ) raporundan derlenen bilgilere göre, iklim değişikliğini dengelemek ve küresel ısınmayı engellemek için dünyada yenilenebilir enerjiye yatırım yapılması kaçınılmaz...

Seyahate harcanan para 3 milyar lirayı geçti!

Seyahate harcanan para 3 milyar lirayı geçti. 2014'ün ilk çeyreğinde yurt içi seyahat sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 6,5 artarak 12 milyon 745 bin oldu.

antalyada enerjiye harcanan para ne kadar Haberi

antalyada enerjiye harcanan para ne kadar

Eryap A.Ş. CEO'su ve XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, ısıtma ve soğutma için en pahalı enerji türü olan 'elektrik enerjisini' kullanan Antalya halkının yalıtımsız binalar nedeniyle enerjiye üç kat fazla bedel ödediğini söyledi. Eruslu, ısıtma ve soğutma için en pahalı enerji türü olan 'elektrik enerjisini' kullanan Antalya halkının yalıtımsız binalar nedeniyle enerjiye üç kat fazla bedel ödediğini hem de merkezi bir ısıtma ve soğutma sağlamayan cihazlar nedeniyle sağlık sorunlarına neden olan binalarda yaşadıklarını vurguladı. Antalya'da düzenlediği toplantıda Türkiye genelinde, hem de Antalya kentinde yalıtım konusundaki gelişmeler hakkında bilgi veren Eruslu, Antalya'da yalıtımsız binanın yıllık ısıtma ve soğutma harcamasının 14 bin TL düzeyinde hesaplanmış olduğunu anlatarak, "Binalara yalıtım yapılıp enerji verimli hale getirilse bu maliyet 7 bin...