02 / 05 / 2024

antalyada icralık hastane fiyatları

antalyada icralık hastane fiyatları

Antalya İli Muratpaşa İlçesi'nde yer alan 2318 metrekare yüzölçümüne sahip olan hastane Antalya 6. İcra Dairesi tarafından 17 Ekim 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihaleye çıkıyor.

2023'te 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu!

Geride kalan 2023 yılını turizm sektörü çoğu açıdan pozitif tamamlarken, ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebiyle 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu. İşte detaylar...

Hissedarlardan biri icralık olursa ne olur? Hisseli tapu icra yoluyla satılabilir mi?

Hisseli tapuda; birden fazla hissedarlar vardır. Peki hissedarlar icralık olabilir mi, olursa ne olur? İşte hisseli tapuya dair tüm bu soruların cevapları!

Bu fırsat bir daha gelmez! 295 bin liraya icralık araçlar satışa çıkarıldı

İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış vatandaşın yönünü icra yoluyla satışa sunulan araçlara çevirdi. Bu doğrultuda büyük bir kampanya başlatan Ziraat Bankası, vatandaşa bir daha bulamayacağı fırsat sunmakta. İşte, Ziraat Bankası'nın icra araç satışı ayrıntıları...

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Konut Projesi’nin detayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Peki, icralık olan vatandaşlar TOKİ’ye başvuru yapabilir mi? İşte detaylar…

İcralık borçlar nasıl silinecek? Hangi icralık borçlar silinecek? İcra affı ne zaman olacak?

6 milyon vatandaşa ait borçların tam iki bin liralık kısmı devlet tarafından ödecek. Peki, icra borçları nasıl kapatılacak, nereye müracat edilecek, hangi icra borçları silinecek?

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

Bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısının gündeminde iç ve dış politikaya dair gelişmeler ele alınacak. Açıklanması beklenen en önemli konu ise dar gelirlilerin icralık borçlarının silinmesi.

2022'nin ilk yarısında 38 ilde 186 otel icralık oldu! 

İcralık otellerin şehirlere göre dağılımında 47 işlem ile Muğla ilk sıraya yerleşti. Otellere gerçekleştirilen toplam icra işlemlerinin ilçelere göre dağılımında 32 otel ile Bodrum zirvede oldu. şte icralık otellerle ilgili tüm ayrıntılar...

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Türkiye'de 3 yılda 271 otel icralık oldu!

Kovid-19 algını sebebiyle bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmamasına rağmen 271 otel icradan satışa sunuldu. 2019'da 90 adet otel icralık olurken, 2020 yılında sayı 96'ya yükseldi. 2021'de de 83 adet otelin icralık olduğu belirlendi.

BİS Enerji'ye 2 milyar dolarlık haciz!

Türkiye'nin en önemli enerji şirketlerinden biri olan BİS Enerji, kredi borcunu ödememesi nedeniyle icralık oldu. 2 milyar dolara ulaşan borç sebebiyle şirketin gayrimenkullerine el konuldu.

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Hatay Dörtyol'da 76.7 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Dörtyol İcra Dairesi, Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Özerli Mahallesinde yer alan 11 bloklu hastane binasını 76 milyon 741 bin 608 TL'ye satıyor...

antalyada icralık hastane fiyatları Haberi

antalyada icralık hastane fiyatları

Antalya İli Muratpaşa İlçesi'nde yer alan 2319 metrekare yüzölçümüne sahip olan hastane Antalya 6. İcra Dairesi tarafından 4 milyon 79 TL bedelle satılıyor. Hastanenin satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu olan hastane binası betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiş olup bodrum kat zemin kat ve 5 normal kat ve çatı katından ibarettir. Hastane giriş zemini ve merpen sahanlığı ve basamakları çatı katına kadar mermer kaplıdır.


Özel hastane ve arsası Antalya İli Merkez Muratpaşa İlçesi Kızıltoprak Mahallesinde 912. Sokak No: 8 adresinde bulunmaktadır.


İhale İlanı


T.C Antalya İcra Dairesi Taşınmazın Açık Arttırma İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri: Antalya İli Merkez Muratpaşa İlçesi Kızıltoprak Mahallesinde 912. Sokak 2318 metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde, 8  katlı kangir özel hastane ve asa niteliğinde taşınmaz  yer almaktadır.


Kıymeti: 4.079.800 TL

1. Satış Günü: 17/10/2014...