27 / 04 / 2024

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

Bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısının gündeminde iç ve dış politikaya dair gelişmeler ele alınacak. Açıklanması beklenen en önemli konu ise dar gelirlilerin icralık borçlarının silinmesi.



Beştepe’de bugün gerçekleştirilecek olan Kabine toplantısının gündeminde iç ve dış politikaya dair sıcak başlıklar yer alıyor. Kabine toplantısının en önemli gündem başlıklarından biri ise ekonomi.

Kabine toplantısında görüşülecek olan en dikkat çeken konu, dar gelirlinin icralık borçlarının silinmesi.

Kabine toplantısında icralık dosyaların silinmesinin yanı sıra enflasyonla mücadele ve Yunanistan'ın Türk jetlerine yönelik tacizleri de görüşülecek başlıklar arasında yer alıyor.

Bugün gerçekleşecek olan Kabine toplantısında dar gelirli vatandaşa ait icralık dosyaların silinmesi, memurlara ödenecek promosyon ve ucuz ev kampanyasına dair önemli kararlara yanıt bekleniyor.

Peki Kabine toplantısından olumlu karar çıkması halinde hangi icralık dosyalar silinecek ve borçları silecek yasa ne zaman yürürlüğü gelecek?

HANGİ BORÇLAR SİLİNECEK?

Yapılacak çalışma kapsamında elektrik, doğal gaz, su gibi sözleşmeden kaynaklı borçların silinmesi planlanıyor.

 İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön